Απορριμματοφόρο του Δήμου Μεγαλόπολης βούλιαξε σε έργα ύδρευσης

Απορριμματοφόρο του Δήμου Μεγαλόπολης βούλιαξε σε έργα ύδρευσης

Ιούλιος 31, 2014 - 16:40
0 σχόλια

Απορριμματοφόρο του Δήμου Μεγαλόπολης βούλιαξε σε λακκούβα που άνοιξε σε σημείο που έχουν γίνει έργα ύδρευσης.

Συγκεκριμένα στον οικισμό ΜΟΜΑ Καλαμών ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Μεγαλόπολης παραλίγο να ανατραπεί όταν υποχώρησε το έδαφος στο σημείο που είχε γίνει εκσκαφή για την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης.

Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν έντονα παράπονα για τα έργα που γίνονται , κυρίως για το γεγονός ότι δεν υπάρχει σωστή αποκατάσταση των δρόμων και σωστή σήμανση μετά τις εκσκαφές.

Μάλιστα όπως ανέφεραν πολλοί στο Καφενείο της Μεγαλόπολης , δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ατυχήματα, έχουν υπάρξει αρκετά και μάλιστα και μικροτραυματισμοί.

Σήμερα οι κάτοικοι κάλεσαν τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης να επισκεφτεί το σημείο αλλά όπως μας είπαν οι ίδιοι , ο Δήμαρχος ήταν απασχολημένος και δεν πήγε.

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης μαθαίνουμε ότι γνωρίζουν το θέμα αλλά την επίβλεψη της εργολαβίας την έχει η Περιφέρεια οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Δείτε στην συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της  Μεγαλόπολης.

Από το http://kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/8AyC8MLp0Sw


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.