Απορριμματοφόρα στο Βιολογικό - Ένταση και παρουσία Αστυνομίας (photos)

Απορριμματοφόρα στο Βιολογικό - Ένταση και παρουσία Αστυνομίας (photos)

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 15:20
16 σχόλια

Πληροφορίες για μεταφόρτωση απορριμάτων μέσα στην Βιομηχανική Περιοχή - Άγνοια δηλώνει η ΔΕΥΑΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr, απορριματοφόρα του Δήμου Τρίπολης εθεάθησαν στην Βιομηχανική Περιοχή και συγκεκριμένα έχουν σταθμεύσει λίγα μέτρα από τον βιολογικό καθαρισμό της ΔΕΥΑΤ. Οι πληροφορίες έκαναν λόγω για άδειασμα των απορριμάτων σε "press container" το οποίο θα συμπιέζει τα απορρίματα και μετά θα γίνεται μεταφορά τους εκτός του νομού.

Να σημειώσουμε ότι η λύση του press container είναι κάτι που πρότεινε ο Δήμαρχος ότι θα γινόταν σε κλειστό χώρο με ασφάλεια στον Αγ. Κωνσταντίνο (δείτε ομιλία στους κατοίκους του Αγ. Κωνσταντίνου) αλλά μετά επιλέχθηκε το Τουρκοδέντρι. Μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων από τα χωριά Τζίβα και Θάνα, τα απορριματοφόρα έμειναν γεμάτα χωρίς να μπορούν να αδειάσουν σε κάποιο σημείο. Να σημειωθεί ότι τα απορρίματα δεν μπορούν να μείνουν για μέρες μέσα στα απορριματοφόρα καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. 

Άγνοια στην ΔΕΥΑΤ για το θέμα
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ, Γιώργο Παρασκευόπουλο μας δήλωσε άγνοια για το θέμα και ότι δεν έχει ενημερωθεί. Άγνοια δήλωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΤ, Κώστας Μανδρώνης.

15.10 Περιπολικά καταφθάνουν στην Βιομηχανική Περιοχή

15.30 Αστυνομία και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων έχουν έρθει στην Βιομηχανική Περιοχή και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν εξελίξεις και πιθανότατα συλλήψεις.

Στο σημείο βρίσκονται 5 απορριματοφόρα, 2 μπουλντόζες, 2 πράσινα κοντέινερ. Επίσης υπάρχει σωρός με απορρίμματα (3 μέτρα πλάτος και 1 μέτρο ύψος) ο οποίος προκαλεί έντονη δυσοσμία καθώς υπάρχει και αρκετή ζέστη σήμερα.

Στο σημειο βρίσκονται οι κ. Τότσης, Σμυρνιώτης, Τασιγιαννάκης, υπάλληλοι του Δήμου και ο κ.Κοτσιώνης υπεύθυνος για τον βιολογικό της ΔΕΥΑΤ.

16.00 Ο Δήμαρχος έχει φτάσει στο σημείο. Επίσης αρκετός κόσμος έχει  μαζευτεί στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει διαδικασία αυτόφωρο για τους υπεύθυνους

16.10 Ο Δήμαρχος κάνει δηλώσεις ότι δεν είναι παράνομη η μεταφόρτωση στο σημείο αυτό και ότι πρέπει να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Παυλή ΕΔΩ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένταση στη μεταφόρτωση στο Βιολογικό


16 Σχόλια

Δημήτρη αυτές είναι οι νόμιμες λύσεις που μας έλεγες;

Ενώ αυτός που ψήφισαν οι άλλοι την λέξη παρανομία την είχε καθημερινότητα σε αυτά τα θέματα αλλά το portal δεν πηγαινε να βγάλει φωτογραφίες. Γιατί άραγε..

ΟΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗ Ο ΣΥΝ/ΣΜΟΣ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ΄΄΄΄

Δείτε τα άρθρα του 2012-13 σχετικά με την μεταφορά των απορριμάτων στην ΒΙΠΕ πριν γράψετε το σχόλιο σας. *** ArcadiaPortal.gr ***

Η Αγία Τριάδα, σταθμός μεταφόρτωσης των αστικών απορριμμάτων, ιδιωτικός χώρος νοικιασμένος από το Δήμο, κοστίζει κάποια χρήματα στους δημότες και θα συνεχίσει να κοστίζει μέχρι να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη ελεύθερος "οικοσκευών" (αν ξενοικιάσεις ένα σπίτι παίρνεις όλα τα πράγματά σου, διαφορετικά πληρώνεις). Συνεπώς, ο Δήμος συνεχίζει να πληρώνει τον ιδιοκτήτη του χώρου και, χωρίς καμιά οργάνωση, μελέτη, υποδομές και ό,τι άλλο χρειάζεται, άνοιξε πληγές σε μια περιοχή με κατοικίες, καλλιέργειες, πηγάδια ύδρευσης, βιοτεχνίες, κτηνοτροφικές μονάδες. Οι Φιλικοί, μόνο για την οσμή, προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και μετά από δεκαετίες αγώνα κατάφεραν να κλείσουν το Πλάτωμα. Η περιβαλλοντική υποβάθμιση εκεί πάνω είναι δεδομένη, κανείς δεν το αρνείται, δεν υπάρχουν όμως κατοικίες, καλλιεργούμενα χωράφια κ.λπ. σε απόσταση 300 μέτρων γύρω από την παλιά χωματερή, το μόνο που τους ενοχλούσε ήταν η βρώμα (τα άλλα δεν είναι σε θέση να τα εκτιμήσουν, την αδυσώπητη συγκέντρωση τοξικών στο ανθρώπινο σώμα για παράδειγμα, που συνεχίζει και θα συνεχίσει για πολλές δεκαετίες ακόμα, αυτό δεν το καταλαβαίνουν και δεν τους ανησυχεί, νομίζουν ότι αν δεν τους μυρίζει κάτι είναι ασφαλείς). Οι ιταλοί έχουν τη μαφία που παίζει το βρώμικο παιχνίδι της με τα σκουπίδια στα κρυφά, εμείς έχουμε άλλους να παίζουν ανοιχτά το ίδιο βρώμικο παιχνίδι. Καλή φραπεδιά στις καφετέριες, Φιλικοί και λοιποί τριπολιτσιώτες.

Κύριε Τότση εσείς όταν είχε ζητήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή να κάνει μεταφόρτωση στο βιολογικό είχατε εναντιωθεί ότι υποβαθμίζεται η βιομηχανική περιοχή΄, ότι θα κλείσουν οι επιχειρήσεις κ.τ.λ. Τώρα γιατί αλλάξατε γνώμη? Επειδή γίνατε αντιδήμαρχος και έτσι σας διατάζει το αφεντικό σας?

Ο κος Σύριος, ο κύριος Δημητρόπουλος, ο Κος Βράτιμος που είναι? Αυτοί κάποτε είχαν βγει στα κάγκελα στην ιδέα και μόνο ότι θα ξεφορτώνονταν εκεί σκουπίδια. Εδώ ήδη είναι κάτω και μυρίζουν . Η τώρα δε μπορούν να εναντιωθούν στον παλιό τους πρόεδρο του Επιμελητηρίου? Ευτυχώς που εδώ υπάρχουμε με εμείς στη ΒΙΠΕ οι υπόλοιποι που δε φοβόμαστε τον Κον Παυλή. Συνάδελφοι όλοι στα κάγκελα, εάν μέσα στην κρίση μας φέρουν και τα σκουπίδια χαθήκαμε.

Το arcadia portal πάντα χτυπούσε το Σμυρνιώτη σε όλα τα θέματα επί θητείας του. Εάν δεν κάνει το ίδιο κα με τον Παυλή και καλύπτει τις *** του θα παύσει να είναι αξιόπιστο

Ο Σμυρνιώτης ποτέ δεν υπήρξε παράνομος και παρά τις μηνύσεις που του έκαναν διάφοροι καλοθελητές σε όλα τα δικαστήρια που πήγε για το καλό του δήμου και των δημοτών αθωώθηκε. Ο Κος Παυλής ακόμα τρέχει ***

Ωραίος δήμαρχος... και δεν εχει ούτε μήνα που ανέλαβε , αν με τέτοιες πολιτικές λύνει τα όποια προβλήματα... τι να πει κανείς. Λυπάμαι για την πόλη μας

Τάσο, Νίκο, Πόπη, είμαι κάτοικος Θάνα και παλεύω να μην έρθουν τα σκουπίδια στο Τουρκοδέντρι. Είμαι για μια βιώσιμη λύση, επιστημονικά ορθή που να μην βλάπτει κανέναν και που προϋποθέτει υπευθυνότητα και από τους "άρχοντες" και από τους "πολίτες" (ώστε να μην αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ τα ειρωνικά εισαγωγικά). Το να σκαρφαλώνουμε στα κάγκελα όταν μας πλησιάζει ο κίνδυνος και να αδιαφορούμε όταν απομακρύνεται από τον κώλο μας είναι χαρακτηριστικό βάρβαρων ηλιθίων και όχι υπεύθυνων πολιτών. Είναι εξευτελισμός. Υπάρχει λύση. Θέλουμε να την εφαρμόσουμε; Είμαστε διατεθειμένοι;

Μου απαντήσατε όλοι σας σε αυτά που άκουγα, ότι είναι αλήθεια αφού πέσατε όλοι να υπερασπιστήτε.. Δεν ψήφισα κανέναν από τους δύο και ούτε πρόκειται αλλά εσείς πρέπει να ψάξετε τι θέλετε στην ζωή σας, αρπαχτές ή ανθρωπιά.

δεν ηταν παρανομος με την αγια τριαδα που ειναι παρανομη χωματερη ολα νομιμα στην αγια τριαδα ε!!!!

Και δεν έχετε να δειτε τίποτα ακόμα!! υπομονή Τριπολιτσιώτες 5 κολοχρόνια είναι θα περάσουν!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.