Απόψε το ραντεβού με την ιστορία που οδηγεί στα Αστέρια

Απόψε το ραντεβού με την ιστορία που οδηγεί στα Αστέρια

Αύγουστος 28, 2014 - 10:47
0 σχόλια

Ο δρόμος για την πρόκριση και τους ομίλους του Europa League περνάει από την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα από το γήπεδο  «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας (20.30 ώρα Ελλάδας). Εκεί είναι προγραμματισμένο το  ραντεβού  του Αστέρα με την ιστορία του, εκεί χτυπά η καρδιά όλων των φιλάθλων του. Η μεγάλη στιγμή έφτασε…

Την περασμένη Πέμπτη ο Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ σε μια μαγική βραδιά κέρδισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-0 και έβαλε τις βάσεις για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα  έβαλε τα πρώτα  θεμέλια της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League όχι μόνο για πρώτη φορά στην ιστορία του αλλά και να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που μπαίνει σε ομίλους αυτής της διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι η ανωτερότητα του Αστέρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε ξεκάθαρα με την Αρκαδική ομάδα να παίρνει καθαρό σκορ απέναντι στους Ισραηλινούς  της Μακάμπι και στον σημερινό επαναληπτικό να καλείται να υπερασπιστεί ό,τι έχτισε μια εβδομάδα πριν στην Τρίπολη για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του.

Η παρακαταθήκη του πρώτου αγώνα θα πρέπει να είναι ο οδηγός για τον επαναληπτικό. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη  χρειάζεται να κάνει για μια ακόμη φορά κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είναι συγκεντρωμένη και στα 90 λεπτά και με κύριο άξονα το καθαρό μυαλό και τη σωστή  και οργανωμένη άμυνα που θα βάζει τις πινελιές στο κάδρο της πρόκρισης. Από κει και πέρα με  την ταχύτητα   και  την τεχνική των επιθετικών που διαθέτει μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στην έτσι κι αλλιώς προβληματική άμυνα των Ισραηλινών.

Το φετινό καλοκαίρι για τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης είναι ξεκάθαρο πως θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό τους. Η μια υπέρβαση διαδέχεται την άλλη μέσα σε λίγες μόνο μέρες μέσα σε ένα καλοκαίρι αρχικά με τη πρώτη ευρωπαϊκή νίκη που κυνηγούσε και την πρόκριση κόντρα στην Ροβανιέμι, μετά με την πανίσχυρη Γερμανική Μάιντζ  και τον αποκλεισμό της σε διπλούς αγώνες  κάνοντας την μεγάλη έκπληξη και το τώρα απέναντι στην   Μακάμπι  Τέλ Αβίβ να υπολείπεται 90 λεπτά από τους ομίλους του Europa League. 

 Χειμωνιάτικες βραδιές  Πέμπτης με λάμψη Europa League  είναι η μεγάλη πρόκληση για τον Αστέρα Τρίπολης για τους φίλους του για την πόλη για ολόκληρη την Αρκαδία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.  Έτοιμος να γράψει την πιο ένδοξη την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.