Απόψε λάμπει ο Μοριάς

Απόψε λάμπει ο Μοριάς

Οκτώβριος 02, 2014 - 10:45
1 σχόλια

Η Αρκαδική ομάδα και σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσει να πατήσει πάνω στην πεπατημένη συνταγή.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε απόψε το βράδυ το ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ στις 10:05 υποδέχεται ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλων του Europa League του Αστέρα Τρίπολης σε μια πρωτόγνωρη και ταυτόχρονα ιστορική στιγμή για την ομάδα τους φιλάθλους της και την πόλη που κινείται τις τελευταίες μέρες στους ρυθμούς του μεγάλου αυτού αγώνα.

Στις τάξεις των φιλάθλων του Αστέρα επικρατεί παροξυσμός και αναμένεται το βράδυ να μην πέφτει καρφίτσα και το  ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ να είναι ασφυκτικά γεμάτο αφού όλοι θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της διεξαγωγής ευρωπαϊκού αγώνα τις αγαπημένης τους ομάδας στην Τρίπολη και να δουν να κυματίζει στο κέντρο του γηπέδου το σεντόνι του Europa League.

Στα αγωνιστικά τώρα η προετοιμασία του Αστέρα ολοκληρώθηκε με τον ανέτοιμο Δημήτρη Κουρμπέλη να μένει τελικά εκτός όπως επίσης και τον Ζίνγκι Μπαντιμπανγκά που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι παίχτες είναι στην διάθεση του Στάικου Βεργέτη και με ανεβασμένη ψυχολογία  και ενθουσιασμό θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη νίκη στην ιστορία του Αστέρα σε φάση ομίλων του Europa League.

Η Αρκαδική ομάδα και σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσει να πατήσει πάνω στην πεπατημένη συνταγή και το πλάνο που ακολούθησε και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς που έδωσε από το καλοκαίρι και μετά και  έχουν δώσει αυτές τις επιτυχίες στον Αστέρα και την έχουν φέρει μέχρι εδώ.

Όλα έτοιμα λοιπόν. Ο Αστέρας μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα την πρώτη αγωνιστική στην Πόλη φιλοξενεί την Παρτιζάν και μαζί με την ένθερμη συμπαράσταση των φιλάθλων του θέλει να κρατήσει απόρθητο το ‘’κάστρο’’ του όπως έγινε και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς που έδωσε και να πάρει την πρώτη νίκη του σε ομίλους του Europa League βάζοντας τις βάσεις να πάει ακόμα πιο μακριά στην διοργάνωση.  

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.