Απονομή βραβείων ασφαλών πτήσεων - εδάφους στην 124 ΠΒΕ (pics)

Απονομή βραβείων ασφαλών πτήσεων - εδάφους στην 124 ΠΒΕ (pics)

Οκτώβριος 21, 2016 - 13:25
1 σχόλια

Στην  Πολεμική Αεροπορία η εβδομάδα από 17 έως 21 Οκτ 2016, είναι αφιερωμένη στην Ασφάλεια Πτήσεων-Εδάφους και  Οδικής Ασφάλειας.Στην 124 ΠΒΕ, ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την τελετή και την βράβευση των τριών καλύτερων οδηγών της χρονιάς, που κατά σειρά είναι οι: Σμηνίας (ΟΟΧΟΜ) Τούντας Γεώργιος, ο Μόνιμος Υπάλληλος Δεσποτόπουλος Ιωάννης και ο Σμηνίτης (ΟΔΟΧ) Τσικούρης Δημήτριος.

Στην τελετή αναγνώστηκαν μηνύματα του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) κυρίου Δημήτρη Βαΐτση και του Υποπτεράρχου (Ι) κυρίου Ιωάννη Μανωλάκου Διοικητή Αεροπορικής Εκπαίδευσης. Επιπροσθέτως για την Οδική Ασφάλεια μίλησε ο Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών και Πιστοποιημένος Ελεγκτής ΚΤΕΟ κ Ευάγγελος Καλαμαράς, ο οποίος επεσήμανε:

Α. Την ανάγκη ενημέρωσης από μικρή  ηλικία για την κυκλοφοριακή αγωγή μας

Β. Ότι όλοι έχουμε ευθύνη να κινούμαστε σωστά στο δρόμο, είτε πεζή, είτε σαν οδηγοί οχημάτων.

Γ. Η σωστή συντήρηση των οχημάτων, αποτελεί παράγοντα ασφαλούς οδήγησης.

Στην αποφώνηση ο Υποδιοικητής της 124 ΠΒΕ, Σμήναρχος (Ι) κ Χρυσόστομος Βαλαρούτσος, συνεχάρη τους βραβευθέντες και προέτρεψε το προσωπικό της Μονάδος να ενστερνιστεί πλήρως το γεγονός ότι η πρόληψη των ατυχημάτων είναι καθήκον και υποχρέωση όλων.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ένδοξη Μοίρα Μεταφορών της 124 ΠΒΕ είναι μία και δυνατή και πολύ ικανή! Πέρασα και εγώ από εκεί........ παιδιά συνεχίστε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.