Απονομή πτυχίων και κοπή πίτας από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Lingua (pics)

Απονομή πτυχίων και κοπή πίτας από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Lingua (pics)

Φεβρουάριος 12, 2016 - 20:04
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία και σε μια κατάμεστη από γονείς και μαθητές  αίθουσα, στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8  Φεβρουαρίου , η κοπή πίτας και η απονομή των πτυχίων γλωσσομάθειας στους 96 επιτυχόντες  του σχολικού έτους 2015 από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών LINGUA.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Κοινωνιολόγος κ. Μπεντεβή Αναστασία, με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα « ενθαρρύνοντας τα παιδιά να ανακαλύψουν το δικό τους τρόπο απόκτησης της γνώσης» καθώς επίσης και ο αιδεσιμότατος Πατέρας Ιωάννης Σουρλίγγας, ο οποίος ευλόγισε την νέα χρονιά και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η κ. Μαργιώλα Χριστίνα, υπεύθυνη σπουδών των κέντρων ξένων γλωσσών LINGUA στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

“ Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι κάθε φορά  για την απονομή γιατί θεωρούμε ότι έτσι αναγνωρίζεται  ο κόπος των μαθητών , ο μόχθος των γονιών αλλά και η δική μας συνολική προσπάθεια”. Επίσης, ανέφερε ότι “Τα οφέλη  είναι πολλά και συμβάλλουν  στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του  μαθητή αφού μέσα από την εκμάθηση των ξένων γλωσσών αποκτά μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση , διευρύνει τον πνευματικό του ορίζοντα και δημιουργεί νέους τρόπους σκέψεις”

Ο τυχερός μαθητής της κλήρωσης για το φλουρί της πίτας ήταν ο Ιωάννης Φαράντος, ο οποίος κέρδισε ένα ποδήλατο.              

Το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών LINGUA συγχαίρει τους μαθητές του που για ακόμα μία χρονιά έφεραν  το σχολείο μας στην πρώτη θέση, αγγίζοντας το 100% επιτυχίας στις εξετάσεις και εύχεται  όλοι να έχουν μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά με πάρα πολλές επιτυχίες.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.