Απονομή μεταπτυχιακών πιστοποιητικών από το Επιμελητήριο Αρκαδίας (pics,vid)

Απονομή μεταπτυχιακών πιστοποιητικών από το Επιμελητήριο Αρκαδίας (pics,vid)

Νοέμβριος 20, 2017 - 14:05
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) πραγματοποίησαν εκδήλωση που έγινε με την ευκαιρία της Απονομής των Πιστοποιητικών Σπουδών στους Αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Εκεί παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Ο κ. Παυλής συνεχάρη τους πτυχιούχους αλλά και το Επιμελητήριο και την ΕΕΔΕ για την πρωτοβουλία που πήραν να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα και να δώσουν νέες γνώσεις σε στελέχη επιχειρήσεων ή και σε άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

"Με δεδομένη την οικονομική κρίση που βιώνουμε ως χώρα θα πρέπει να δούμε πώς θα βελτιώσουμε τις συνθήκες και θα βοηθήσουμε στην δημιουργία ενός διαφορετικού μοντέλου ανάπτυξης.

Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη που με τις γνώσεις τους θα στηρίξουν τις επιχειρήσεις του τόπου τους και αξίζουν συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο και την ΕΕΔΕ για την πρωτοβουλία που πήραν να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα και να δώσουν νέες γνώσεις σε στελέχη επιχειρήσεων ή και σε άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση.

Χρειάζεται βέβαια να συνεχιστούν τα προγράμματα αυτά και να τα παρακολουθήσουν και άλλα άτομα, ώστε να "φρεσκάρουν" τις γνώσεις τους..."

Video: 

Απονομή μεταπτυχιακών πιστοποιητικών από το Επιμελητήριο Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.