Απόλυτη προτεραιότητα το αεροδρόμιο Τρίπολης

Απόλυτη προτεραιότητα το αεροδρόμιο Τρίπολης

Ιούνιος 16, 2017 - 12:16
10 σχόλια

Ομιλούμε για αναγκαιότητα Ανάπτυξης του τόπου, περί αναγκαιότητας άμεσων και επιταχυνόμενων Επενδύσεων, πλέον ύστερα και από το χθεσινό Eurogroup εμφανίζεται από την κυβέρνηση ότι το χρέος θα είναι άμεσα συνυφασμένο με τους δείκτες Ανάπτυξης.

Πως ζητάμε όμως εξέλιξη και ανάπτυξη όταν βασικές δραστηριότητες που αποδεδειγμένα θα φέρουν ανάπτυξη παραμένουν σε έλλειψη μιας ίσως τελικής υπογραφής…?

Επανέρχομαι για πολλοστή φορά στην ανάγκη άμεσης εκμετάλλευσης του Αεροδρομίου Τρίπολης για εμπορικούς αλλά και τουριστικούς σκοπούς.

Το Αεροδρόμιο Τρίπολης είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί προτεραιότητα για την Αρκαδία και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Σε καμία περίπτωση εμείς οι εκπρόσωποι των πολιτών της Αρκαδίας δεν θα σταματήσουμε να ζητούμε από την κυβέρνηση την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Εμείς δεν θα μπούμε σε καμία λογική ίσων αποστάσεων σε θέματα που επιβάλλουν καθαρή πολιτική άποψη και αναπτυξιακή στόχευση. Όπως έχω πει αρκετές φορές, ας αντιληφθούν όλοι ότι επιβάλλεται κοινή δράση και ότι λογικές πολιτικού κόστους δεν πρέπει να καθιστούν αδρανείς, όσους απαιτείται να πρωτοστατούν σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.  

Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι η πρόοδος και της Αρκαδίας, μόνο σημαντικά οφέλη μπορεί να αποφέρει για το σύνολο των πολιτών της Πελοποννήσου.  Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας οφείλει πλέον να περάσει σε επόμενη φάση, θα πρέπει η κυβέρνηση να εμπιστευτεί τον περιφερειακό θεσμό ώστε σε αγαστή συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία να αξιοποιηθεί προς το συμφέρον της εθνικής οικονομίας αλλά και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Πλέον ότι θετικό θα συμβαίνει σε κάθε Περιφέρεια, θα αποτελεί και θετικό πρόσημο για το ίδιο το κράτος, για όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

Προσωπικά παραμένω εδραίος στις αντιλήψεις μου για την πρόοδο του τόπου και της πατρίδας μας.

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος

Υπ. Επικοινωνίας Περιφ. Πελοποννήσου

Δελτίο Τύπου


10 Σχόλια

Μήπως έχεις κάνει κάτι περισσότερο από το να παραμένεις εδραίος στις αντιλήψεις σου? Άσε μας ρε Νικολάκη...

ο αεροδρόμιο Τρίπολης είναι ένα όραμα του Περιφερειάρχη μας κ. Π. Τατούλη που περιμένει και αγωνίζεται να γίνει πραγματικότητα, για το τραίνο που θα περνά από Τρίπολη είναι μία ελπίδα ότι θα ακουστεί ξανά για να μεταφέρει φτηνά τους πολίτες που τώρα δυσκολεύονται οικονομικά. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τα πολεμούν και τα δύο. Όπου τους βρίσκετε να τους απομακρύνετε για να μην κάνουν περισσότερη ζημιά στη Πελοπόννησο κ.κ. αρθρογράφε.Και τα δύο αυτά τα χρειάζονται τόσο οι νέοι όσο και οι μεγάλοι, ρίξτε μια ματιά γύρω σας στις αναπτυγμένες χώρες.-

Το αεροδρόμιο ατην Τρίπολη είναι η μεγαλύτερη πολιτικάντικη ανοησία που έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνια. Όταν καθημερινά ψάχνουμε με το κυάλι να δούμε νταλίκα στον Μορέα και τις νυχτερινές ώρες ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ συχνα η διέλευση ιχ, σε τι θα χρησιμευσει το πολιτικό αεροδρόμιο σε μία πόλη που δεν έχει καμία εμπορική δυναμική, καμιά οικοδομή, πενιχρότατο τουρισμό. Ποτε θα κάνει απόσβεση, ποιος θα πάρει αεροπλάνο για τρίπολη, τι εμπορεύματα θα στείλει ? Δεν έχει πεζοδρόμια η Τρίπολη, δεν έχει σινεμά, αεροδρόμιο και "πολιτιστική πρωτεύουσα" της λείπει.......ΣΟΒΑΡΕΥΕΤΕΙΤΕ

Υπογράψτε καμιά προγραμματική σύμβαση ακόμη με δήμους για να φτιαχτεί κανά σοκάκι, μήπως τσιμπήσετε κανά ψηφαλάκι, γιατί μέχρι εκεί μπορείτε να φτάσετε και αφήστε τους επόμενους που θα αναδείξουμε μήπως και δει άσπρη μέρα η Πελοπόννησος.

@ 18.33 αγνοείτε τα οφέλη των γύρω Νομών, ρωτήστε τι κέρδος θα έχουν από αφίξεις τουριστών που θα γλιτώσουν την πρόσθετη φορολογία του Ελ. Βενιζέλος, κοιτάξτε την μικρότερη απόσταση από το αεροδρόμιο Τρίπολης των γύρω τουριστικών περιοχών και λόγω του νέου εθνικού δρόμου.Κοιτάξτε και μετά λοιδορείτε κύριε με κακά σχόλια, όταν κάτι καλό πάει να γίνει είναι συνήθειο να το πετροβολάμε, κρίμα!

@22:53 μόνο ένας "βαλτός" ή ένας αφελής , θα έδινε βάση, σε φλυναφήματα περί αεροδρομίου στην Τρίπολη. Οι τουρίστες θα έρθουν με το αεροπλάνο για το χιονοδρομικό μας? Για καφέ στην Βυτίνα ή για να πάρουν τον καρόδρομο για να πάνε Ολυμπία και Πάτρα? Και αν πέσουν στις λακούβες της Μουτζουροπούλου και τα χαλασμένα φανάρια? Εδώ το ΚΤΕΛ βαράει μύγες, η ΒΙ.ΠΕ ειναι νεκρή, το αεροδρόμιο μας μάρανε. Άν έχει χρήμα ο Τατούλης , ας μαζέψει πρώτα τα σκουπίδια που τα'χουν κάνει μαντάρα με τον ανεκδιήγητο δήμαρχο και ας αφήσει την κοροιδία.

Σανοφάγε, την επόμενη φορά που θα ξαναχρησιμοποιήσεις δύσκολες λεξούλες, φρόντισε να ξέρεις και πώς γράφονται, για να μην γίνεσαι ρόμπα. Και με το μαλακό ο σανός που τρως (εξ' ου και το ψευδώνυμο), γιατί απ' ό,τι φαίνεται σου θολώνει την κρίση...

Το αεροδρόμιο με τα αεροπλάνα για φορτία και τουρίστες θα δεχθεί τον ίδιο αισχρό πόλεμο που δέχθηκε ο σιδηρόδρομος με τα τραίνα προς όφελος των οδικών μεταφορών. Μην ξεχνάτε ότι ο σιδηρόδρομος κατασκευάστηκε να εξυπηρετήση τον βασικό κορμό των συγκοινωνιών και οι οδικές μεταφορές ολόκληρο το υπόλοιπο δίκτυο με βάση τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, το τι έγινε δεν είναι του παρόντος, το βλέπετε άλλωστε, το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν με το αεροδρόμιο, μερικοί-μερικοί.

Ο σιδηρόδρομος δεν έχει καμία σχέση με τις ηλιθιότητες περί αεροδρομίου. Ο σιδηρόδρομος ήταν μια ΥΠΑΡΚΤΗ υποδομή στρατηγικής σημασίας , που κακώς διέλυσαν και ξεπούλησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις που στήριξε κατά καιρούς ο Τατούλης (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ). Την ταφόπλακα έβαλε ο αποκρουστικός ΣΥΡΙΖΑ. Τα κροκοδείλια δάκρυα περιττεύουν. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο μαγαζι, κόβει ο ένας (απαξιώνει) - ράβει (ξεπουλάει) ο άλλος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.