Aπολογούνται οι συλληφθέντες από τον «σκουπιδοπόλεμο» στο Λεβίδι

Aπολογούνται οι συλληφθέντες από τον «σκουπιδοπόλεμο» στο Λεβίδι

Μάιος 24, 2017 - 08:50
3 σχόλια

Πάνε δυο χρόνια και κάτι μήνες από τότε που το χωριό ενωμένο, ξεσηκώθηκε στην απόφαση των διοικούντων του Δήμου για την μεταφορά των σκουπιδιών της Τρίπολης στην περιοχή της Μαγούλας, λίγο έξω από το Λεβίδι. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τα ξενύχτια, την αγωνία και την θαρραλέα στάση των κατοίκων του Λεβιδίου, μικρών και μεγάλων, γέρων και νέων, και την αντίσταση που προέβαλλαν, αντιδρώντας στην απόθεση των σκουπιδιών δίπλα στα σπίτια τους και ζητώντας το οριστικό κλείσιμο της χωματερής και την αποκατάσταση της.

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν» λοιπόν σήμερα στα δικαστήρια της Τρίπολης καθώς  θα παιχτεί η τελευταία φάση (ελπίζουμε με θετική έκβαση) του έργου, με την απολογία των τριών  συλληφθέντων συγχωριανών μας, εκείνων των ημερών.

Από εκείνες τις μέρες καλό θα ήταν να μη ξεχάσουμε τον αγώνα που έδωσε όλο το χωριό για να διατηρήσει καθαρό τον τόπο του και  πιστεύουμε η προσπάθεια να είναι  καθημερινή  και όχι αποσπασματική.

Γιατί τότε αποδείξαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε την εικόνα του χωριού μας όπως όλοι εμείς θέλουμε!

Πηγή: levidinews.gr

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

συγχαρητήρια για την ψήφο σας στον Παυλή στις προηγούμενες εκλογές και επίσης στο χωριανό σας αντιδήμαρχο, τον Σταμάτη. Να τους χαίρεστε

Oι κατσαπλιάδες 90% αθωώνονται γιατί έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.