Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία στο Άστρος

Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία στο Άστρος

Αύγουστος 21, 2014 - 11:57
0 σχόλια

Ένταση και διαπληκτισμοί στον Ναύπλιο με φίλους του θύματος να επιτίθενται φραστικά κατά των κατηγορουμένων

Τι δηλώσε ο Αλέξης Κούγιας και η κ.Μπεράκου συνήγορος της αρραβωνιαστικιάς του θύματος

Κλείνει σήμερα ο κύκλος των απολογιών για το έγκλημα που συνέβη τον Δεκαπενταύγουστο στο Άστρος με θύτη τον 75χρονο πατέρα και θύμα τον 39χρονο γιο του.

Στον ανακριτή Ναυπλίου παρουσιάστηκαν στις 10:30 περίπου οι δύο κατηγορούμενοι ο 75χρονος πατέρας και η 69χρονη σύζυγος του μαζί με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

Στο σημείο βρέθηκαν και φίλοι του θύματος καθώς και μία νεαρή κοπέλα η οποία ισχυρίζεται ότι  ήταν αρραβωνιαστικιά του θύματος.

O δικηγόρος κ. Κούγιας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι  ο πατέρας έχει μετανιώσει για την πράξη όπως και είναι αυτονόητο όπως είπε.

Την ευθύνη της δολοφονίας την έχει ανάβει ο πατέρας του θύματος και ζητούν να μην κρατείτε η μητέρα.

Επίσης ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι ο πατέρας έχει καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του γιου του λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, γεγονός όπως υποστηρίζουν αναιρεί όλα αυτά περί προγραμματισμένης δολοφονίας από το Πάσχα.

Ο πατέρας και δράστης υποστήριξε πως ζούσε με την σύζυγό του για χρόνια ένα οικογενειακό δράμα, με το θύμα να χειροδικεί σε βάρος τους και να απειλεί να ξεκληρίσει όλη την οικογένεια για οικονομικούς λόγους.

Η συνήγορος της αρραβωνιαστικιάς του θύματος κ. Μπεράκου σε δηλώσεις της τόνισε ότι δεν αντιδικούν με τον κ. Κούγια αλλά με τον πατέρα του θύματος. Υποστήριξε ότι είναι ένα στυγερό και αποτρόπαιο έγκλημα και θα κάνουν ότι μπορούν για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.