Απολογισμός του απερχόμενου διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Πέτρου Τομάρα (vid)

Απολογισμός του απερχόμενου διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Πέτρου Τομάρα (vid)

Ιανουάριος 10, 2020 - 18:00
4 σχόλια

Απολογισμό έκανε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Τομάρας Πέτρος ο οποίος διετέλεσε διοικητής 3,5 χρόνια σε αυτή την νευραλγική θέση.

Ο κ. Τομάρας σε λίγες μέρες θα παραδώσει στον νέο διοικητή κ. Αναστάσιο Τζανή την διοίκηση, ο οποίος ορίστηκε από τον υπουργό Βασίλη Κικίλια στις 22 Νοεμβρίου του 2019.

Ο κ. Τομάρας στην συνέντευξη που ακολουθεί μίλησε για την έντονη πολιτικοποίηση του  Νοσοκομείου, αλλά και για τα όσα έργα και παρεμβάσεις έκανε για τον φορέα αυτά τα χρόνια.

Τα μηχανήματα που βρίσκονται στα υπόγεια του Νοσοκομείου εδώ και πολλά χρόνια, όπως φαίνεται θα «βγουν» στο φως και θα πάνε στα χειρουργεία είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του.

Όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Τομάρας διευθέτησε προβλήματα που παρελθόντος, εξομάλυνε εργασιακές σχέσεις του προσωπικού, εγκαινίασε το νέο κτήριο του Ψυχιατρείου, νομιμοποίησε το αυθαίρετο κτίσμα του ογκολογικού και μετάφερε το Νευρολογικό Τμήμα.

Επίσης διευθέτησε εκκρεμότητες και κατάφερε, όπως είπε, να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που υπήρξαν στην καθημερινότητα.

Το Δερματολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Ενδοκρινολογικό και το Ακτινοθεραπευτικό τέθηκαν σε λειτουργία και εξοπλίστηκαν, τόνισε.

Μερικές από τις στρατηγικές παρεμβάσεις που έγιναν επί της δικής του θητείας, είχαν να κάνουν με τον νέο οργασμό, με το κλείσιμο και την μεταφορά του ΨΝΤ και την παραχώρησή του στο Πανεπιστήμιο, επίσης έγινε η υποδοχή του Νοσηλευτικού Τμήματος του Πανεπιστημίου στο Νοσοκομείο.

Τέλος έγινε η προγραμματική σύμβαση μελέτης για την καθ’ υψος επέκταση του Νοσοκομείου και η υποβολή πρότασης για την ενεργειακή αναβάθμισή του.

Κλείνοντας την συνέντευξη ο κ. Τομάρας ευχαρίστησε τους δωρητές που τόσα πολλά πρόσφεραν στο Νοσοκομείο και ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο διοικητή που οσονούπω θα αναλάβει.


4 Σχόλια

ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓ,ΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ .ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΤΣΙ;

Μεγάλη χυδαιότης ....ο διοικητής Νοσοκομείου Καλαμάτας . Παντός καιρού διοικητής . Και μεγάλος ένοχος για την γνωστή ιστορία της απαλλοτρίωσης του χωραφιού του στην Παλαιόχουνη Μεγαλόπολης . Πράγμα που πήγε τόσο πίσω το ΣΔΙΤ των σκουπιδιων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.