Απολογισμός του 2ου Θερινού Σχολείου στη Δημητσάνα (pics)

Απολογισμός του 2ου Θερινού Σχολείου στη Δημητσάνα (pics)

Αύγουστος 07, 2019 - 10:56
0 σχόλια

Το 2ο Θερινό Σχολείο για τον Αγροτικό Χώρο ως Πολιτιστική Κληρονομιά, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Δημητσάνα από 21 έως 28 Ιουλίου 2019, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Γορτυνίας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς – Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας, το Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας και την Κοιν.Σ.Επ. Μαίναλον, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε εξαιρετικούς ανθρώπους - τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες μας- και να ακούσουμε σημαντικούς επιστήμονες - τους/τις εισηγητές/τριες μας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης:
- τον κ. Kώστα Λάμπρου (Kostas Lambros) (Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας)
- την κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου (Δήμος Γορτυνίας)
- την κ. Ήρα Παπαδοπούλου (Ira Papadopoulou), Τοπική Διαχειρίστρια του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς
- τον κ. Σπύρο Σουβλάκη (Spyros Souvlakis) (Yπηρεσία Μουσείων ΠΙΟΠ)
- την κ. Λήδα Λουκατάρη (Περιφέρεια Πελοποννήσου)
- την εκπαιδευτικό κ. Τόνια Μιχαλοπούλου (Tonia Michalopoulou), τη Δημητσανίτισσα σπουδάστρια κ. Νικολέττα Πολυγένη (Nikoletta Polygeni) και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Δημητσάνας που μαζί με την κ. Ήρα Παπαδοπούλου επιμελήθηκαν τον αφηγηματικό περίπατο των παιδιών της Δημητσάνας
- την κ. Αγγελική Μπίρη (Αγγελική Μπίρη), Πρόεδρο του Πολιτιστικού Αγροτουριστικού Συλλόγου Γυναικών
Δημητσάνας ART- Eμείς
- την κ. Κυριακή Κουμούλη (Κυριακη Κουμουλη) (Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας)
- τον κ. Ιωάννη Λαγό (Ioannis Lagos Hora Stemnitsa) (Κοιν.Σ.Επ. Μαίναλον) και την κ. Ρούλα Λαγού (Ρούλα Λαγού) για τη ζεστή φιλοξενία τους κατά την επίσκεψή μας στη Στεμνίτσα

- την παραδοσιακή Ταβέρνα "Τεύθις" ( "Τευθις" Παραδοσιακη Ταβερνα) για το εξαιρετικό φαγητό
- το HOTEL''ΤΕΥΘΙΣ'' για τη διαμονή των σπουδαστών/τριών
- τον Ξενώνα Λούσιο για τη διαμονή των εισηγητών/τριών
- τον Ξενώνα Προσέληνο (Proselinos Guesthouse) και τον Ξενώνα Καζά για τη διαμονή των υπαλλήλων της ΔΙΝΕΠΟΚ

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για το υπέροχο μωραΐτικο γλέντι
που ετοίμασαν την Παρασκευή 26/7 στον Άι Γιώργη στην Πλάτσα (το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch…) :
στην ορχήστρα Δωρικός Ρυθμός, στον κ. Βασίλη Παναγόπουλο (Basilis Panagopoulos), (Katerina Panagopoulou) και στην κ. Κατερίνα Παναγοπούλου από τη Λαογραφική Εστία Τρίπολης (Λαογραφική Εστία Τρίπολης), στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γορτυνίας κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, στους κ.κ. Θοδωρή (Tsamis Thodoris) και Κωνσταντίνο Τσάμη, στον κ. Τάκη Παπαδημητρίου (Takis Papadimitriou), στον κ. Θοδωρή Ασημακόπουλο (Θοδωρής Ασημακόπουλος), στην Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Αγροτουριστικού Συλλόγου Γυναικών Δημητσάνας ART- Eμείς, στους κ. κ. Γιώργο και Γιάννη Καρούντζο και φυσικά ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμβολή της και σε αυτό το κομμάτι στην κ. Ήρα Παπαδοπούλου!

Είναι βέβαιο ότι χωρίς την ομαδική προσπάθεια και φροντίδα όλων των προαναφερθέντων το 2ο Θερινό Σχολείο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους περσινούς σπουδαστές/τριες με τους οποίους μοιραστήκαμε επίσης μια εξαιρετική εμπειρία, η οποία ήταν αυτή που μας έκανε να ανυπομονούμε και για φέτος!

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους!

Καλό Καλοκαίρι και Καλή Αντάμωση!

Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.