Απολογισμός του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης (vid)

Απολογισμός του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης (vid)

Μάρτιος 03, 2018 - 15:07
0 σχόλια

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, λίγο πριν την επίσκεψη στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης του ΓΓ του ΚΚΕ , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος μιλώντας με δημοσιογράφους έκανε ένα μικρό απολογισμό των εργασιών του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου που έγινε στην Τρίπολη.

Ο Διονύσιος Παπαδόπουλος μίλησε και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα της Μεγαλόπολης που τέθηκαν στις διαδικασίες του συνεδρίου, για τις πωλήσεις των μονάδων της ΔΕΗ , τα απόβλητα, την μετεγκατάσταση Τριποτάμου , το Αρχαίο Θέατρο. Στην αναφορά του για το θέμα του ΧΥΤΕΑ επανέλαβε για δεύτερη φορά ότι όσο είναι δήμαρχος δεν θα έρθουν απόβλητα στην Μεγαλόπολη , ότι δεν θα γίνει καμία διαδικασία κατασκευής χώρου ταφής αποβλήτων.

Ξεκάθαρα δήλωσε ότι θα είναι πάλι υποψήφιος αφού είπε χαρακτηριστικά: όσο είμαι Δήμαρχος – και δε μιλώ μόνο για τα 2 χρόνια που απομένουν αλλά για πολύ περισσότερα – ΧΥΤΕΑ στην Μεγαλόπολη δεν θα γίνει! Ο Διονύσης Παπαδόπουλος δηλώνει παρών λοιπόν και είναι στην ουσία η πρώτη επίσημη δήλωση υποψηφιότητας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε:

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Απολογισμός του αναπτυξιακού συνεδρίου από τον δήμαρχο Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.