Απολογισμός πανελλήνιου πρωταθλήματος για τον όμιλο της ΑΕΚ Τρίπολης

Απολογισμός πανελλήνιου πρωταθλήματος για τον όμιλο της ΑΕΚ Τρίπολης

Απρίλιος 27, 2015 - 08:50
0 σχόλια

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πιστός στις αγωνιστικές το υποχρεώσεις συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά με απόλυτη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών. Μια χρονιά που σαφέστατα ήταν καλύτερη από την προηγούμενη με 4 παίχτες να βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό του μεγαλύτερου τουρνουά στην Ελλάδα. Παπαηλίου Βάσια, Γκουντάνη Γεωργία, Αντωνίου Αναστασία και Καραγιάννης Γιώργος ήταν οι παίχτες μας που αγωνίστηκαν στο κυρίως ταμπλό με τον Καραγιάννη να φτάνει μέχρι τους 32 της διοργάνωσης. Στην κατηγορία των διπλών συμμετείχαν στα προκριματικά και πέρασαν στο κυρίως ταμπλό τόσο το ζευγάρι Γκουντάνη – Αντωνίου, όσο και το ζευγάρι Καραγιάννης Μαυρονικόλας. Οι δεύτεροι έφτασαν μέχρι την οκτάδα του πανελληνίου, όπου και αποκλείστηκαν από τους φιναλίστ των αγώνων Ηλιόπουλο – Αντωνόπουλο.

Στους αγώνες εκτός από τους προαναφερθέντες παίχτες του ομίλου μας  έπαιξαν ακόμα οι Δελής Λαμπρόπουλος Τάκης, Λαμπρόπουλος Παναγιώτης, Κανελλόπουλος Πέτρος και Γρηγορίου Νικηφόρος. Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν όλους τους αθλητές τους για την συμμετοχή, την προσπάθεια και τα αποτελέσματα και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια !!!

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.