Απολογισμός καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου

Απολογισμός καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου

Σεπτέμβριος 03, 2019 - 18:31
0 σχόλια

Την Παρασκευή 16/8 ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’ πραγματοποίησε την κεντρική θερινή του εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βαλτεσινίκου, με τίτλο "Κόκκινη κλωστή δεμένη...δώσ' της κλότσο να γυρίσει παραμύθι ν' αρχινήσει...κι ο χορός ας ξεκινήσει...".

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά και οι νέοι του χορευτικού τμήματος με μουσικοχορευτικά κομμάτια και δραματοποιημένα λαϊκά παραμύθια.

Παράλληλα την ίδια μέρα αλλά και το Σάββατο 17/8 σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Βαλτεσινίκο.
Αν και ήταν η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η προσπάθεια, η συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν ικανοποιητική δημιουργώντας την αισιοδοξία ότι την επόμενη φορά θα υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Με την ολοκλήρωση των δύο αυτών εκδηλώσεων ο ‘Χορεσίβιος’ θα ήθελε να ευχαριστήσει:
• Τους μικρούς μας “ηθοποιούς & χορευτές” που για μία ακόμα φορά απέδειξαν ότι αποτελούν το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.
• Τους εθελοντές αιμοδότες που διέθεσαν λίγο από τον χρόνο τους για να προσφέρουν αίμα.
• Τους εθελοντές και τις επιχειρήσεις του Βαλτεσινίκου, Βυτίνας και Τριπόλεως, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας και κάλυψαν την προετοιμασία των δύο εκδηλώσεων, προσέφεραν τα απαραίτητα εφόδια για την αιμοδοσία, την διαμονή και τα γεύματα για τα μέλη της κινητής μονάδας, σε αυτή την επιβαρυμένη, λόγω πληρότητας, περίοδο.
• Όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που βοήθησαν στην προετοιμασία των χώρων και την μεταφορά των υλικών και όλες αυτές και αυτούς που μας έκαναν την τιμή να βρεθούν κοντά μας τις δύο αυτές μέρες.

Για το ΔΣ
Η Γενική Γραμματέας                          Η Πρόεδρος
Παπαπέτρου Γεωργία                       Παπαγεωργίου Αφροδίτη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.