Απολογισμός και νέοι στόχοι για την παράταξη Παυλή

Απολογισμός και νέοι στόχοι για την παράταξη Παυλή

Νοέμβριος 13, 2017 - 20:47
7 σχόλια

Συνάντηση στελεχών και φίλων της παράταξης «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά», πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι 12/11/2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Αρτεμισίου Αρκαδίας.
Στόχος της συνάντησης, ο απολογισμός του μέχρι στιγμής έργου της δημοτικής αρχής, η ενημέρωση των στελεχών και όλων των παρευρισκόμενων σε θέματα που αφορούν το δήμο αλλά και στην οργάνωση και οριοθέτηση στόχων για την επόμενη διετία.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, αρχίζοντας την ομιλία του, ενημέρωσε τα στελέχη της παράταξης για τις μελέτες που έχουν πλέον ολοκληρωθεί από το Δήμο Τρίπολης και είναι ώριμες να υλοποιηθούν μέσα στο νέο έτος αλλά και μέχρι το 2019, ενώ επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Τρίπολης, καθώς δεν υπήρχε καμία μελέτη προς άμεση υλοποίηση, από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Σημαντική ήταν η πληροφόρηση, ότι ήδη έχουν εξασφαλιστεί μεγάλα χρηματικά ποσά για σημαντικά έργα στο Δήμου Τρίπολης, με κάποια από αυτά να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, γεγονός που δίνει αισιοδοξία για την λύση πολλών προβλημάτων.

Μετά την ομιλία του Δημήτρη Παυλή, την δική τους τοποθέτηση έκαναν, οι αντιδήμαρχοι δίνοντας διευκρινήσεις σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, αλλά και άλλα στελέχη της παράταξης σχετικά με το έργο που γίνεται ή πρέπει να γίνει, στον τομέα που τους αφορά.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το γεύμα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, όπου και δόθηκε το ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» θα δώσει δυναμικά το παρών στις δημοτικές εκλογές του 2019, για την διεκδίκηση του Δήμου Τρίπολης.
Δελτίο Τύπου


7 Σχόλια

"Απολογισμός" και "στόχοι" για τα υπολείμματα της παράταξης Παυλή. Μήτσο η ΚΕΔΗΤ σε αποτέλειωσε. Έχουμε και λέμε: Τσούκας (διαγράφηκε), Μπρακουμάτσου (απούσα) Δημόπουλος ( παραιτήθηκε όχι μόνο από αντιπρόεδρος αλλά και από μέλος της) συν Κάμαρης και Τυροβολάς που έφυγαν νωρίς, απόντες και Παπούλιας, Παπαχρόνης, ο Καλδής ...πήγε για γουρούνι, άστα να πάνε.

Ο Παυλης φιλε γλενταει και γελαει με αυτους που τον στηριζουν και τον πιστευουν παρα τα ψεματα και τις λ@@@@@@ς που κανει καθε μερα.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ;

16,38 κουνια που σε κουναγε αν καποιος ειναι αχρηστος φαινεται εως τωρα .. στις δαπανες ειναι πρωτος και τη μαζα η κοιλια χτυπαει το γονατο απο το τρεξιμο που κανει σαν δημαρχος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.