Απολογισμός Γιαννακούρα με 106 έργα στην Αρκαδία το 2016 (vid)

Απολογισμός Γιαννακούρα με 106 έργα στην Αρκαδία το 2016 (vid)

Ιανουάριος 29, 2017 - 15:12
0 σχόλια

Τον απολογισμό για τα έργα και τις δράσεις στην Αρκαδία το 2016, έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β.Γιαννακούρας κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Όπως σημέιωσε τα εκτελούμενα έργα στην Αρκαδία (την 24-1-2017)   ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ 28.929.960,00 €

ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 43           ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΙΩΘΗΚΑΝ 52
ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 4
ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΕΡΓΑ 2
ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 3
ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο.Ε. 1
ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Κ.Α.Σ 1

ΣΥΝΟΛΟ  ΕΡΓΩΝ 106

Σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Και στη δεύτερη θητεία μας που μετρά δύο και κάτι χρόνια υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και ό,τι υποσχεθήκαμε στους συμπατριώτες μας γίνεται πράξη, έστω και με κάποιες καθυστερήσεις, που δεν είναι ευθύνη δική μας αλλά οφείλονται στη γραφειοκρατία που υπάρχει στη χώρα μας και δυστυχώς δεν έχει εκλείψει, αλλά τουναντίον έχει μεγεθυνθεί, καθώς και στην απουσία προσωπικού στις υπηρεσίες που καλούνται να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος για την υλοποίηση των έργων αυτών, καθώς και στις συνεχείς αλλαγές της νομοθεσίας που μας έφεραν πίσω στα έργα ένα επτάμηνο περίπου.....

....Εμείς θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το αδύνατον, για να πετυχαίνουμε το ανώτερο δυνατό. Σε αυτή τη θέση είμαστε με την ψήφο των συμπατριωτών μας και αποτελώντας δικό τους κομμάτι, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για δεύτερη φορά και να εργαστούμε με περισσότερο ζήλο για την ανάπτυξη του τόπου μας και για την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων αντιμετωπίζει αυτός.

Αναλυτικά ο απολογισμός για το 2016 στο βίντεο.

Video: 

Απολογισμός Περιφ Ενότητας Αρκαδίας για το 2016 από Β Γιαννακούρα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.