Απόλλωνας Τυρού - Δόξα Μεγαλόπολης 2-2 (vid)

Απόλλωνας Τυρού - Δόξα Μεγαλόπολης 2-2 (vid)

Οκτώβριος 22, 2018 - 11:25
0 σχόλια

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Τυρό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων ως το τελευταίο λεπτό, ο τοπικός Απόλλωνας και η Δόξα Μεγαλόπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν μόλις στο 3' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κοσκολού, ενώ στη συνέχεια πίεσαν τους αντιπάλους τους που μέχρι το 35' δεν έδειχναν ιδιαίτερα απειλητικοί μπροστά στα καρέ του Απόλλωνα.

Στην επανάληψη η Δόξα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα, όμως στο 82' ο Απόλλωνας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τον Μέλλο, ο Δημητρέλης έδιωξε προσωρινά τη μπάλα που στρώθηκε στον Κοσκολό και αυτός με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του.

Στο σημείο αυτό όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. 
Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 86', μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά η μπάλα ήρθε στον προωθημένο Γιαννακούλια, αυτός με πλάτη στην εστία τη σήκωσε έξυπνα και με ανάποδο "ψαλίδι" την έστειλε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λυσίκατου.

Η Δόξα συνέχισε την ασφυκτική πίεση για να ισοφαρίσει και στο 92' μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Γιαννακούλιας και πάλι, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με ωραία προβολή έγραψε το τελικό 2-2.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:  

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Leonidion.gr: Απόλλων Τυρού-Δόξα Μεγαλόπολης 2-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.