Αποκριάτικη «ραψωδία» από τον ΣΑΟΟ (pics)

Αποκριάτικη «ραψωδία» από τον ΣΑΟΟ (pics)

Μάρτιος 08, 2019 - 13:57
0 σχόλια

Ο αποκριάτικος χορός του ΣΑΟΟ, που πλέον έχει καταστεί θεσμός, πραγματοποιήθηκε και φέτος, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο κέντρο Country Inn με μεγάλη  επιτυχία , τόσο από πλευράς συμμετοχής των συμπολιτών μας, στην πλειονότητά τους μασκαρεμένων,  όσο και από ‘’καλλιτεχνικής’’ πλευράς.

Ο κόσμος πολύς, περίμενε από τα μέλη της ομάδας  να ‘’εκτελέσουν’’ τα δρώμενά τους, για τα οποία είχε κρατηθεί άκρα μυστικότητα.  Με νέες ιδέες και ύστερα από αρκετές πρόβες το αποτέλεσμα ήταν ανώτερο πάσης προσδοκίας! Φέτος για πρώτη φορά έλαβε μέρος και η μεικτή χορωδία του συλλόγου αποδίδοντας μια  αποκριάτικη ‘’ραψωδία’’, όπως την χαρακτήρισε  και ο πρόεδρος της νύχτας. Ακλούθησε το  δρώμενο με τις ροκ γριές  ‘’εκτελεσμένο’’ από το μπαλέτο μας που  προκάλεσε άφθονο γέλιο. Ο  χορός και το  τραγούδι συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  Η εξαιρετική ορχήστρα “Άρτυμα” έδωσε τον καλύτερο εαυτό της  έτσι ώστε το κέφι να φτάσει σε ψηλά επίπεδα ενώ και ο DJ Ροζής, με τις δικές του επιλογές, φρόντισε να σηκώσει όλον τον κόσμο στην πίστα. 

Ο χορός δεν θα είχε, βέβαια, αυτή την επιτυχία αν η οργανωτική επιτροπή δεν έδινε τον καλύτερο εαυτό της, δουλεύοντας μεθοδικά.  Μεγάλο μερίδιο στην  επιτυχία αυτή έχουν  η ‘’καλλιτεχνική διευθύντρια’’ Άννα Κούκλη που κατέβαλε τεράστια προσπάθεια να ‘’διδάξει’’ τα μέλη του μπαλέτου και ο χορωδός του ΣΑΟΟ Πέτρος Ντούμος, ο οποίος οργάνωσε τη ‘’χορωδία’’. Τους ευχαριστούμε και από αυτή τη θέση. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ειλικρινά και όσους ήρθαν να διασκεδάσουν μαζί μας. Και του χρόνου … 

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.