Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δ.Τρίπολης (vid)

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δ.Τρίπολης (vid)

Φεβρουάριος 07, 2017 - 17:17
5 σχόλια

Καρναβάλι στο Κακούρι και Κούλουμα στην πλατεία Άρεως εφέτος

Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Τρίπολης αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σπύρος Βρέντας, το μεσημέρι της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου. Ο κ. Βρέντας σημείωσε πως θα γίνουν διήμερες εκδηλώσεις, 21 και 22 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, για τα παιδιά. Οι δράσεις αντικαθιστούν το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και θα γίνουν το πρωί. Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν και έκθεση βενετσιάνικων μασκών, που θα έρθουν από την Αθήνα για να τις δουν τα παιδιά.

Ο κ. Βρέντας σημείωσε πως ο δήμος στηρίζει, όπως κάθε χρόνο το σατιρικό καρναβάλι του Αρτεμισίου (Κακούρι) ενώ θα υπάρχει και εξέδρα στην πλατεία Άρεως, αν θέλουν να κάνουν κάποιο αποκριάτικο πάρτι οι καφετέριες και τα μαγαζιά που είναι στην περιοχή. Καρναβάλι δεν διοργανώνεται, γιατί όπως επεσήμανε ο κ. Βρέντας θα πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο και τους Συλλόγους, κάτι που δεν έγινε φέτος.

Ανακοίνωσε δε πως λόγω της ανακατασκευής του καταστήματος στην περιοχή της Κάρτσοβας φέτος τα Κούλουμα θα γίνουν στην πλατεία Άρεως, όπου θα μπορούν όσοι θέλουν να πετάξουν και χαρταετό. Όσο για το κόστος, αυτό όπως δήλωσε ο κ.Βρέντας, θα είναι στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά, ίσως και λίγο χαμηλότερα.

Επειδή στην Κάρτσοβα ο χώρος ανασκευάζεται, είναι πιο εύκολο να γίνει στην πλατεία Άρεως, ο χώρος είναι πιο καθαρός και ο κόσμος θα μπορέσει να πετάξει αετό.

(ΠΗΓΗ: drt915.gr)

Ειδήσεις: 
Video: 

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δ Τρίπολης και Κούλουμα στην πλ Άρεως


5 Σχόλια

ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ! ΒΡΕ ΤΟΠ-ΤΟΠ ΤΟΠ ΑΣΧΕΤΕ ΒΡΕΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΟΥ ? ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΟΣ ? ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΣΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΤΟ ΣΕ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ κ.λ.π. ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ !

Απίστευτο μου φαίνεται! ΕΠιτρέπετε χαρταετός στην πλατεία άερως; δεν νομίζω! θα εχουμε πολλά ατυχήματα με τόσα καλώδια! Ας πηγαίναμε Αγ. Γιώργη ή σε κάποιο άλλο μέρος!

Στην πλατεία Αγίου Βασιλείου να πετάξουν τους χαρταετους έχει πολύ ορίζοντα εκεί. Να ενημερωσουν και την ΔΕΗ να μν δώσει ρεπό σε κανέναν εκείνη την μέρα.

Το μόνο το οποιο δεν έχει "καταφέρει" αυτός ο θίασος μέχρι τώρα είναι να θρηνήσουμε θύματα....και εις ανώτερα ρε άσχετοι....

Α ρε περιφερόμενο τσίρκο που έχεις διαλύσει μια πόλη ολάκερη, τώρα βάζεις χέρι και στα πατροπαράδοτα έθιμα; Και τί έγινε ρε τσίρκουλα αν ανακατακευάζεται το μαγαζί στην Κάρτσοβα; Γιορτάστε τα κούλουμα χωρίς το μαγαζί ρε άχρηστοι! Δηλαδή ο λόγος που γιορτάζονταν τα κούλουμα στην Κάρτσοβα ήταν το μαγαζί; Και αν δεν ξανανοίξει δεν θα ξαναγιορταστούν τα κούλουμα στην Κάρτσοβα ρε πανηγύριααα; Και πού θα πάει ο κόσμος βρε σούργελα να πετάξει τους χαρταετούς στην πλατεία Άρεως; Μέσα στα καλώδια και τις κολόνες; Πάτε καλά βρεεε; Μέσα στο κέντρο της πόλης;; Είσαστε ανίκανοι! Άει στα τσακίδια επιτέλους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.