Αποκλειστικό: Ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

Αποκλειστικό: Ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

Φεβρουάριος 20, 2017 - 13:55
0 σχόλια

Συνέντευξη στο Arcadia Portal

Με την ευκαιρία της αργίας της Μέρας του Προέδρου στην Αμερική, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ επισκέφθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και η Αρκαδία απέκτησε ακόμα έναν φανατικό θαυμαστή.

Ο κ. Πάιατ, λάτρης της χιονοδρομίας και δεινός σκιέρ, έχει απολαύσει και τις χιονοδρομικές πίστες των Καλαβρύτων και του Καϊμακτσαλάν τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά δήλωσε κατενθουσιασμένος με το μαγευτικό Μαίναλο και τις πίστες του Χιονοδρομικού, αλλά και με την εξυπηρέτηση και τη φιλικότητα του προσωπικού και των ανθρώπων που τον πλαισίωσαν.

Στη σύντομη συνέντευξη που είχαμε, ο κ. Πάιατ μάς είπε ότι ήθελε καιρό να επισκεφθεί την Αρκαδία και ότι απόλαυσε τον υπέροχο καιρό και τις πίστες του Χιονοδρομικού, καθώς δεν έκανε κρύο και η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική. Αν και αποπειραθήκαμε να τον ρωτήσουμε σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ο κ. πρεσβευτής ευγενικά αρνήθηκε να απαντήσει, καθώς για τον ίδιο η σημερινή ήταν μια ημέρα αναψυχής.

Το βουνό είναι υπέροχο, τα δέντρα μοναδικά. Η Αρκαδία είναι μαγευτική.

Ο κ. Πάιατ, μάλιστα, κέρασε τη συνοδεία του και το προσωπικό του Χιονοδρομικού σοκολατάκια διά χειρός της συζύγου του και ήταν πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος. Δέχθηκε πολύ ευγενικά να τον φωτογραφίσουμε με τον εξοπλισμό του σκι, και με φόντο το βουνό που τόσο θαύμασε, λίγο προτού ανέβει για τη δεύτερη κατάβασή του στη μεγάλη πίστα. «Το καλοκαίρι πρέπει να είναι πανέμορφα εδώ», παρατήρησε, και εμείς τον προσκαλέσαμε να έρθει όποτε του το επιτρέψει το πρόγραμμά του για να γευθεί ακόμα περισσότερο την ομορφιά του τόπου μας.

Γαλανιάδη Εύα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.