Επικαιρότητα

Latest

Υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη ο Γιώργος Παπαδημητρίου

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας, τον γεωπόνο Γιώργο Παπαδημητρίου.

Ο Γιώργος γεννήθηκε από μετανάστες γονείς στον Καναδά.

Περισσότερα

Το Arcadia Portal στα γυρίσματα ταινίας στην Τρίπολη (pics)

Την Τρίπολη επέλεξε ο σκηνοθέτης Κανελλόπουλος Δημήτρης για τα γυρίσματα της ταινίας του. Ίσως μερικοί να έχετε προσέξει το κινηματογραφικό συνεργείο σε κάποια γωνιά της πόλης μας, αφού τα γυρίσματα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους.

Περισσότερα

Τα εξεταστικά κέντρα Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ο πίνακας με τα Εξεταστικά Κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2019 με την κατανομή σε αυτά ανά εξεταζόμενη γλώσσα και εξεταζόμενο επίπεδο.

Περισσότερα

Αβίντογλου και Κολιόπουλος οι πρώτοι σκόρερ της Α' Αρκαδίας στον δεύτερο γύρο

Στην μάχη για τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας φαίνεται θα υπάρχει έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο με τον Κώστα Κολιόπουλο της ΑΕΚ Τρίπολης να είναι στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα.

Περισσότερα

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Σταυροπούλου με τη «Νέα Πελοπόννησο» στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Μαρίας Σταυροπούλου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Περισσότερα

Κώστας Τζιούμης: Καλούμε τον δήμαρχο να συγκαλέσει νέα σύσκεψη για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από ομόφωνη απόφαση όλων των δημοτικών παρατάξεων, συντάχθηκε ένα κείμενο με τις διεκδικήσεις μας, όσον αφορά την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Περισσότερα

Άρση ασυλίας για Λοβέρδο, Σαλμά και Φωκά ψήφισε η Βουλή

Υπέρ της άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, του Μάριου Σαλμά και του Αριστείδη Φωκά ψήφισε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής μετά από τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία.

Περισσότερα

Αλλαγή ημέρας λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στη Μεγαλόπολη

Ενημερώνουμε το αγοραστικό κοινό και τους πωλητές Λαϊκών Αγορών πως λόγω των εορτών του Πάσχα, η Λαϊκή Αγορά Μεγαλόπολης  θα πραγματοποιηθεί: 

την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019.
Την Πέμπτη του Πάσχα: 2 Μαΐου 2019

Περισσότερα

Κυνηγώντας υποψηφίους

Επιμονή κυνηγού λαγού και μπεκάτσας έχουν όλοι όσοι, από τα γραφεία κάθε παράταξης, προσεγγίζουν υποψήφιους... υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Περισσότερα

Αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της βιομηχανικής κάνναβης

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά από διαβούλευση και σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ανταποκρίθηκε στο σύνολο των αιτημάτων των παραγωγών, αλλά και στο έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον που διαφαίνεται στον τομέα της βιομηχ

Περισσότερα

Σελίδες