Αποκλειστικό: Ένταση και καταγγελίες για το χιονοδρομικό στην Γ.Σ του ΕΟΣ Τρίπολης (photos&video)

Αποκλειστικό: Ένταση και καταγγελίες για το χιονοδρομικό στην Γ.Σ του ΕΟΣ Τρίπολης (photos&video)

Ιανουάριος 22, 2013 - 20:14
79 σχόλια

Τι καταγγέλθηκε για τις κάρτες και τις οικονομικές υποχρεώσεις του περσινού ιδιώτη που είχε αναλάβει τη λειτουργία του χιονοδρομικού, τι ειπώθηκε για τους προπονητές- συγγενικά πρόσωπα, τι για το καταφύγιο, αλλά και τι συμβαίνει με τις οικονομικές υποχρεώσεις του δήμου προς το Σύλλογο καθώς και με το πρόγραμμα 'Παιδί και Βουνό"- Αποκλειστικά στο www.arcadiaportal.gr ρεπορτάζ από τη Γενική Συνέλευση του ΕΟΣ Τρίπολης

Κάθε άλλο παρά μία τυπική απολογιστική ετήσια Γενική Συνέλευση θύμιζε η χθεσινοβραδινή για τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης. Και αυτό γιατί μετά από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και τον απολογισμό των εφόρων για τα πεπραγμένα του 2012 και εν μέρει για τον προγραμματισμό του 2013, στο πλαίσιο των ερωτήσεων, το ΔΣ του Συλλόγου βρέθηκε αντιμέτωπο με ερωτήματα- καταγγελίες μελών που περίμεναν απαντήσεις- διευκρινίσεις.

Και τα περισσότερα αφορούσαν κατά κύριο λόγο στη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου κατά τη χειμερινή περίοδο 2011-2012 και για το αν υπήρξε σωστή οικονομική συναλλαγή με τον ιδιώτη που είχε αναλάβει να λειτουργήσει το χιονοδρομικό.

Και παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Νίκος Παναγιωτόπουλος αλλά και ο έφορος χιονοδρομίας Νίκος Γιαννούλης  υπεραμύνθηκαν των επιλογών τους και τόνισαν ότι ήταν η πρώτη χρονιά που λειτούργησε το χιονοδρομικό μετά από χρόνια αδράνειας και ανυπαρξίας, εντούτοις τα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν αμείλικτα, με την έννοια ότι έπρεπε να ξεκαθαριστούν κάποια ζητήματα.

Το www.ArcadiaPortal.gr παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης και κατέγραψε κάποια από τα ερωτήματα- καταγγελίες που τέθηκαν καθώς και τις απαντήσεις που δόθηκαν και στα βίντεο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αρκετά αποσπάσματα.

Τα ερωτήματα που έθεσαν μέλη του ΕΟΣ αφορούν στο θέμα του καταφυγίου και στο αν μπορεί να επινοικιαστεί όταν εκσυγχρονιστεί, αφού το καταστατικό του δεν το επιτρέπει και αυτό γιατί έχει προταθεί μία τέτοια λύση.
Επίσης τέθηκε το ζήτημα των καρτών που εκδόθηκαν από τον ιδιώτη στο χιονοδρομικό και αν αποδόθηκε το σωστό αναλογικά ποσό στο Σύλλογο, αφού θεωρήθηκε ότι τα 4000 ευρώ περίπου που του αποδόθηκαν δεν συνάδουν με την κίνηση που υπήρχε πέρυσι στο χιονοδρομικό και τις κάρτες που εκδόθηκαν.

Μάλιστα το ερώτημα σχετίστηκε με το γεγονός ότι σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό ο σύλλογος έχει ταμείο μείον…
Ακόμα τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την πρόσληψη ως προπονητών συγγενικών προσώπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι που απαγορεύεται από το καταστατικό, καθώς και ζητήματα τήρησης πρακτικών και υπογραφής αυτών, όπως και θέματα προσωπικά για προπονητές συγκεκριμένους και την συμπεριφορά τους σε παιδιά που κάνουν χιονοδρομίες.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά στο εξώδικο που έχει αποσταλεί από τον ιδιώτη που είχε αναλάβει το περσινό χρονικό διάστημα την ενοικίαση στολών και είχε φτιάξει εγκαταστάσεις στο χώρο και φέτος δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση.

Να σημειώσουμε πως από πλευράς προέδρου Νίκου Παναγιωτόπουλου και εφόρου χιονοδρομίας Νίκου Γιαννούλη γνωστοποιήθηκε μετά από ερώτημα ότι δεν έχει καταβληθεί το ποσό που τους είχε υποσχεθεί ο δήμος ως επιχορήγηση (τους οφείλεται τμήμα αυτού) καθώς και ότι δεν έχουν δοθεί χρήματα για το πρόγραμμα «Βουνό και Παιδί» και για το λόγο αυτό φέτος το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και θα υπάρχει και οικονομική επιβάρυνση για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν και για αυτό η συμμετοχή είναι μικρή σε σχέση με άλλες χρονιές.

Δείτε αποσπάσματα από την Γενική Συνέλευση στα βίντεο... 

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι του www.arcadiaportal.gr στο youtube

Ε.Τ.

Video: 

youtube://v/qx6dLDZjXmU

youtube://v/itnoYkwWiI8

youtube://v/NMQ1ruDsABs


79 Σχόλια

Κάθε φορά ο ΕΟΣ περιμένει την επιχορήγηση από τον Δήμο Τρίπολης! Στο τέλος φυσικά έχει και παράπονο. Τι τα κάνουν τα χρήματα; Να γραφτούν τα ονόματα αυτών που εργάσθηκαν επι αμοιβή στο Προγραμμα Παιδί και Βουνό. Μήπως ήταν συγγενείς μελών του Διοικητικού Συμβουλίου; Περιμένουμε απαντήσεις.

Ας δώσουν όλοι αυτοί οι κύριοι εξηγήσεις που εχουν πάει τα χρήματα του δήμου (φορολογούμενοι πολίτες) αλλά και αυτά θα ξεχαστούν γρήγορα.

Τα ερωτηματα είναι αμειληκτα.Οσο και να προσπάθουν ο Γιανουλης και ο Παναγιωτοπουλος να πεισουν στους παρεβρισκομενους οτι ολα τα εκαναν σωστα και τα λειτουεγουν υποδειγματικα, έπεσαν στο κενο.Φενεται οτι η ασχετοσυνη και τα συμφεροντα μελων του ΔΣ πηγαν τα πραγματα απο το κακο στο χειροτερο για το Συλλογο και το ταμειο του ,τη λειτουργια του χιονοδρομικου.Ανοραγανωσια,ασχετοσυνη, προσωπικα συμφεροντα.Ενα κανονικο μπαχαλο ,ενα κανονικο μαγαζακι.Εαν υπαρχει η στοιχειώδης ευαισθησια πρεπει το δσ να παραιτηθει άμεσα και να αναλαβουν την επομενη μέρα , ατομα που έχουν γνωση και ηθος.

ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΣΑΣ; ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΛΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ!!! ΟΞΩΩΩΩ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Πράγματι δεν υπήρχε πέρσι κανένας στο τέρμα του βορεινού αναβατήρα. Ήμουν επάνω την ώρα που παραλίγο να κοπεί το συρματόσχοινο (31/12/2011 ώρα περίπου 12:30), θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί κάποιος.Αποδείξεις δεν κόβονταν στην αγορά της κάρτας μου. Απαράδεκτο.

εγώ βλέπω πολλές ερωτήσεις και καθόλου απαντήσεις. ο κύριος γιαννούλης δεν ήθελε συνεργάτες στο βουνό αλλά μετά δεν παίρνει την ευθύνη για τα λάθη που έγιναν. ο πρόεδρος δεν έδωσε καμία απάντηση στις ερωτήσεις που του έγιναν. πρέπει να μάθουμε που πήγαν τόσα λεφτά.

Κύριε πρόεδρε δεν είναι σημαντικό ότι δεν εισπράξατε το σωστό ποσοστό απο τον επιχειρηματία? Ας ορίζατε ένα άνθρωπο του συλλόγου να κάνει τον τσεκαδόρο επι πληρωμή.

ερώτηση για τον πρόεδρο του ΕΟΣ τρίπολης: το ξενοσοχείο που του ανήκει έβγαλε προσφορά για 3ήμερο με Ενοικίαση Εξοπλισμού Ski ή Snowboard Και 2-Day Pass στο Χιονοδρομικό. Δείτε εδώ: http://www.groupon.gr/deals/xalkida/Palatino-Rooms-Apartments/16179571 δηλαδή το άτομο θέλει 15ευρώ για ski pass x 2 μέρες = 30 ευρώ 10ευρώ για εξοπλισμό x 2 μέρες = 20 ευρώ και μέχρι τα 79 μένουν 29 ευρώ για 2 διανυκτερεύσεις ανά άτομο. Επειδή το ποσό μου φαίνεται μικρό μπορούμε να μάθουμε τι συμφωνία υπάρχει μεταξύ ξενοδοχείου και ενοικιάσεων - χιονοδρομικου για την προσφορά αυτή;

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ , ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ....ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ... ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΤΥΜΑΝΤΟ....

εγω δεν ξέρω για πετροπουλαίους και νικους κτλ αλλά τα λεφτά του συλλόγου που ειναι; που πηγαν τα λεφτα που εβαλε ο δημος τριπολης; και αγαπητε FILOS ΝΙΚΩΝ (χωρίς επαλήθευση) Τετ, 23 Ιαν 2013 - 10:30 εχει ξεσηκωθεί πολύς κόσμος για το θέμα του χιονοδρομικού και αν θελετε να το συνεχίσουμε να δουμε τι εχει γίνει με τις φετινες συμβάσεις για το χιονοδρομικό ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;; ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τις κάρτες τις εκδίδει αυτός που έχει και τις ενοικιάσεις; Δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός αυτό;

Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ. Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ -ΚΟΣΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ). ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΟΣ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

Ο κόσμος της Τρίπολης πρέπει να ξέρει ! Μας αφορά όλους να πάρουμε απαντήσεις και τους εμπλεκόμενους φορείς να πάρουν θέση!

ΠΡΟΣ: Pavlos Tomsonpoulos "Τις κάρτες τις εκδίδει αυτός που έχει και τις ενοικιάσεις; Δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός αυτό;" Σωστά!Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο! Και πέρυσι το ίδιο γινόταν και παρά τα παράπονα κάποιον αυτό έγινε και φέτος. Συν ότι περίμενες σε μια ατελείωτη ουρά και φωνές για το ποιος είναι για ενοικιάσεις ποιος για κάρτες και πανικός στο ταμείο! Η δικιά μου πρόταση είναι ότι κανονικά θα πρέπει κατ' εμέ μέλος του συλλόγου μαζί με άτομο του διαχειριστή Χ/Κ να εκδίδουν κάρτες σε ξεχωριστό χώρο. Ο χώρος πίσω από το ιατρείο για παράδειγμα που είναι και στην είσοδο του Χ/Κ. Το να είσαι μέλος σε σύλλογο σημαίνει εθελοντισμός. Στην χειρότερη περίπτωση που δεν ήθελαν τα μέλη του ΕΟΣ να κάνουν αυτήν την δουλεία ας πήγαινε διαφορετικό μέλος του κάθε φορά και ας του έδιναν 30 ευρώ μεροκάματο. Συμπληρωματικά θα πρέπει μέλος του ΕΟΣ να τσεκάρει αν όλοι έλαβαν απόδειξη! συν ότι οι κάρτες θα πρέπει να είναι αριθμημένες, να δίνονται με τον αύξοντα αριθμό και κάθε μέρα να γράφετε ο αριθμός της πρώτης και της τελευταίας κάρτας της ημέρας Έτσι θα γίνετε σωστός έλεγχος. Έτσι γίνονται καθαρές δουλειές που δεν σηκώνουν αμφιβολίες.

Τι γίνεται ρε παιδιά, εδώ μιλάμε για κανονικό ναρκοπέδιο με πολλά σκ.....

<p>Διαγράφηκαν υβριστικά σχόλια και σχόλια με ανώνυμες καταγγελίες. Παρακαλούμε στείλτε επώνυμα τα στοιχεία που διαθέτετε στο info @ arcadiaportal.gr</p> <p>Admin</p>

Ο ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΣ?ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

ΜΠΡΑΒΟ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ...ΕΞΥΠΝΟ .....

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ Χ/Κ ΘΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ......

Τοτε ειναι που το Χ.Κ θα γνωρισει αναπτυξη.Κανεις βλεπω δεν μιλαει για τα κατορθωματα του κ.Πετροπουλου μεσα στο συλογο.Ρωτωντας μαθαινεις.

Όπου υπάρχει μέλι να βουτανε το δαχτυλο ξέρουν παντα, γι αυτο τοσο κοψιμο και τρεμουλα για το Μαιναλο προφανως, εχει και εκει πολυ μελι η κερυθρα. να δωσετε απαντησεις κυριοι που ειναι τα λεφτα του Δημου και γιατι σας τα εδωσε? ποιο εινα το αρμοδιο οργανο να σας ελεξει τι τα κανατε; αντε παιρνω λεφτα και δεν ξερει κανενας τιποτα μετα,δεν παει ετσι κυριοι.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΘΑΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.....ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΑΡΕΑ

<p>Πως γίνεται ο Κοσκινάς που είναι μέλος του ΕΟΣ να είναι και αντιδήμαρχος που βασικα αποφασιζει τις επιχορηγήσεις......!!!!!!!!!!!??????????/ *****</p>

Λοιπον αγαπητοι για το χ/κ σας εχω την λυση.Επειδη καποιοι φετος εμειναν εξω απο το μεγαλο φαγοποτι, προτεινω τα συνορα του Χ/Κ Μαιναλου να ξεκινουν απο την κορυφη της Βορεινης να διασχειζουν το καταφυγειο και να φθανουν μεχριτον Ανω Καρδαρα και την ταβερνα 'Οστρακινα, με γενικο αρχηγο τον Ιωαννη Πετροπουλο και υπευθυνο τονΓεωργιο Πετροπουλο..

Στο κολπο ηταν και η ταβερνα στον ανω καρδαρα , δεντο αναφερεις΄; μαζι τις εκαναν φαινεται τισ δουλειες, αλλα φετος χαλαστηκαν με την μοιρασια γιαυτο εγινε αυτο που εγινε ,,, αχ και που να ξερατε ... στο ΑΜΗΝ φθανω αλλα δεν μπορω λες να εχω γλωσοδετη΄;

Απαράδεκτα πράγματα. Το χιονοδρομικό κέντρο είναι δημόσια περιουσία , όχι ιδιωτική, κακώς και δεν ανήκει η διοικηση της λειτουργίας του σε δημόσιο κρατικό φορέα αλλά ουσιαστικά σε ιδιώτες και απ οτι είδαμε χωρις κανέναν έλεγχο. Έχει και η δημοτική αρχή ευθύνη.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΘΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΩ.

Μπορούμε να μάθουμε τα ονόματα των προπονητών του ΕΟΣ και με τι πτυχία διδάσκουν σκι στα παιδιά;

Το θέμα είναι να είστε λευκοί όταν λιώσει το χιόνι.

<p>Θα ήθελα να ρωτήσω μετά απ όλα όσα διάβασα , τα παρατρεχαμενα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ , έφορο ορειβασίας κ. Κακαρικο , έφορο αναρρίχησης κ. Γιανουκο και τον κ. Στεφανο Γκουτζιουλη , για πιο λογο κάνατε γαργάρα και δεν δώσατε απάντηση στην επιστολή που σας κοινοποιήθηκε με επίμαχα ερωτήματα ******************* μήπως πρέπει να την ανασκαλίσουμε την υπόθεση , πλέων Δημόσια ?</p>

PLEVSKI (χωρίς επαλήθευση) Τετ, 23 Ιαν 2013 - 16:21 ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΖΙΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ . ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ , ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΝ ΑΜΑΞΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΑΚΙ

<p>ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΦΤΩΧΥΝΑΜΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΚΙΝΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ. ΡΕ ΟΥΣΤ , ΔΕΝ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑ, ******************* &nbsp;ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΩΝ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ</p>

<p>ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ Χ/Κ ΝΑ ΞΕΚΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑ ΔΙΑΣΧΕΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΝΩ ΚΑΡΔΑΡΑ *************&nbsp;</p>

Με αυτά που γίνονται βλέπω να ξανακλείνει το χιονοδρομικό. Τελικά θεωρούν κάποιοι ότι είναι τσιφλίκι τους. Παιδιά προσπαθήστε να ηρεμήσετε, κοιτάξτε το κοινό καλό , γιατί είναι κρίμα να σταματήσει η λειτουργία του χιονοδρομικού.Είναι στολίδι για την περιοχή και χρήσιμο για όλους μας. Σταματήστε τη γκρίνια επιτέλους....

PLEVSKI τι εγινε εφυγε η γη κάτω απο τα πόδια σας; γιατί κοβοσε τόσο πολύ για τον καρδαρά; για πες μας τελικα τα λεφτα απο τις καρτες που είναι; τα λεφτά του δήμου που πήγαν; ακόμα να παραιτηθεί το ΔΣ του ΕΟΣ; το ξέρεις νομίζω οτι εδω και δυο χρόνια ειναι παράνομο

Εκεί στο Δήμο ζητάτε χαρτιά νομιμοποίησης για να δώσετε λεφτά (καταστατικό, πράξη συγκρότησης σε σώμα κλπ) ή τα δίνετε σ'όποιον ζητάει; Για μαζέψτε τίποτα γιατί θα σας χρειαστούν και αλλού.

PLEVSKI Για να σε βοηθήσω κιόλας να σου λυθεί ο γλωσοδέτης ενημερωσέ μας ολους για αυτά που γράφεις αλλα επώνυμα όπως το εκανα και εγώ αλλα ακομα απαντήσεις δεν εχω πάρει. Δεν πειράζει υπάρχουν και τα δικαστήρια. Τα λεφτά απο τις κάρτες που είναι; Τα λεφτά του δήμου Τρίπολης που πήγαν; Υπομονή θα βγούν και άλλα στη φόρα, φυσικά και αυτά με αποδείξεις

Είναι το συμβούλιο του ΕΟΣ εδω και δυο χρονια παράνομο; ΠΑΡΑΝΟΜΟ; Ωρε τι ακουμε και κοιμομαστε ορθιοι τοσα χρονια που ολοι αυτοι δρουν εις βαρος μας. Ενημερώσε μας φίλε γιατι καθομαστε και πληρωνουμε τα ............. του καθενός και έχουμε και αγνοια για το που πανε ολα εκεινα τα δημοτικα τελη. Όποιος ξέρει να μιλήσει. Δύο χρόνια παράνομο; Αrcadia portal επειδη είσαστε μαγκες και σωστοι να μας ενημερωσετε τι εχει γινει

24 Aυγούστου 2012, συνέντευξη για ROLLERSKI, όλοι στο κάδρο.

http://youtu.be/rghfpv6oBA8 τα ειπε ολα στα 0:42, δεκα ατομα και τρωνε εκατομμυρια και σαμπως ξερει και κανενας που πανε.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΟΥ

Να ρωτήσω τα εξής και όποιος ξέρει μου απαντάει. Ο ΕΟΣ προχθές στην γενική συνέλευση είχε καλέσει επιλεκτικά κάποιους δημοσιογράφους? Γιατί ήταν μόνο ένας?? Τα άλλα μέσα που ήταν ? Αν δεν είχαν καλεστεί γιατί? Ακόμα όμως και που δεν είχαν πάει γιατί κανένα Μ.Μ.Ε. της Τρίπολης δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στις επώνυμες καταγγελίες που έγιναν? Δεν είναι υποχρέωση και καθήκον των Μ.Μ.Ε. και των δημοσιογράφων να ενημερώνουν , να ψάχνουν , να ερευνούν, και να να παρουσιάζουν τα γεγονότα? Υπάρχουν κάποια μέλη του ΕΟΣ που βγήκαν επώνυμα και έκανα πολύ σοβαρές καταγγελίες, και μάλιστα υπάρχουν και τα βίντεο !!! Αφού έχουν περάσει 2 ημέρες και κανένα άλλο Μ.Μ.Ε. της Τρίπολης δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά αρχίζω να φοβάμαι ότι υπάρχει κουκούλωμα, ότι τελικά υπάρχει παραπληροφόρηση και ενδεχομένως να υπάρχουν και πιέσεις να μην βγούν στην δημοσιότητα κάποια πράγματα. Ευτυχώς που το ArcadiaPortal έβγαλε το θέμα και μας δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα!! Λυπάμαι ειλικρινά σαν Τριπολιτσιώτης που έχουμε τόσες εφημερίδες . τόσα κανάλια , τόσα ραδιόφωνα , τόσα site και κανέις τους δεν έχει την δύναμη και δεν τόλμησε να βγάλει τα γεγονότα και τις καταγγελίες!!! Σίγουρα υπάρχει σοβαρός λόγος που επιλέγουν να εκτεθούν τόσο πολύ και να το θάψουν. Αυτός ο λόγος όμως πρέπει να μας ανησυχεί όλους και να καταλάβουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας και ποια συμφέροντα τελικά εξυπηρετεί!!! Τέλος να σας πω εγώ τι κατάλαβα. έχουν χαθεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ ίσως και εκατοντάδες αφού δεν εμφανίζεται ο πραγματικός αριθμός καρτών [ου κοβόταν . έχουν δοθεί πάνω από 50.000 ευρώ από τον δήμο - μέσω ΕΟΣ στον ιδιώτη που λειτουργούσε το χιονοδρομικό και έκρυβε τις κάρτες. Καλά κάνει ο δήμος και έδωσε λεφτά... να μας εξηγήσει όμως ο ΕΟΣ γιατί πλήρωνε όλα τα έξοδα του ιδιώτη και για΄τι δέχτηκε να του εμφανίσει τόσες λίγες κάρτες. Ο διαχειριστής του κέντρου περυσι κ Γιαννούλης δεν έχει την πείρα να δεί πόσα άτομα εκοβαν κάρτες και ανέβαινα στα λιφτ?? Και βέβαια την έχει είναι πολύ έμπειρος. Και όλα τα μέλη του Δ.Σ. το έβλεπαν. όμως δέχτηκαν χωρίς να παραπονεθούν και να αντιδράσουν τα 4.000 μόνο που τους έδωσε ο ιδιώτης.!!! Επίσης οι ίδιοι κύριοι αγνοούσαν επιδικτικά τα παράπονα και τις εκκλήσεις πολλών ότι πρέπει να υπάρχει έλεγχος στις κάρτες και τελικά εφάρμοσαν αρίθμηση λίγες μέρες πριν κλείσει το κέντρο!!! Το λιγότερο λοιπόν που μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος είναι ότι έδειξαν ανικανότητα και αγνόησαν όλες τις φωνές με αποτέλεσμα να ζημιωθεί σε μγα΄λο βαθμό ο Σύλλογος αλλά και κατ επέκτασιν ο Δήμος. Γιατί πολύ απλά με τα λεφτά που χάθηκαν και με αυτά που καλώς πλήρωσε ο Δήμος αλλά πήγαν σε λάθος μεριά, θα μπορούσαν να είχαν γίνει σημαντικά έργα υποδομής στο βουνό σε τέτοιο βαθμό που δεν είχε γίνει 30 χρόνια τώρα!! Αυτό φίλοι μου είναι το σημαντικότερο και αν αναλογιστείτε τι κακό έχει γίνει θα βάλετε τα κλάματα. Και λέω ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κατηγορήσει κανείς το Δ.Σ. του ΕΟΣ γιατί μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι υπάρχουν και χειρότερες κατηγορίες. Αλλά και μόνο το ελάχιστο να πάρετε η ζημία που προκάλεσαν είναι τεράστια. Κύριε Κοσκινά και κύριε Σμυρνιώτη... συνεχίστε να στηρίζετε το χιονοδρομικό αλλά σας παρακαλώ μην επιτρέπετε σε κανένα να διαβάλλει τα ονόματα σας και να χαντακώνει και να επωφελείται από τις προσπάθειες σας!!! Πρέπει οι κύριοι του ΕΟΣ που φέρθηκαν τόσο ανεύθυνα να πάνε σπίτι τους και ο Δήμος να αναλάβει μαζί με κάποιους άλλους την διαχείριση του χιονοδρομικού !!! ΑΜΕΣΑ... ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ !!!

<p>Τα χρήματα απο τις καρτες που πηγανε?Γιατι δεν υπηρχε ατομο του Συλλογου στο ταμειο των αναβατηρων?Ο τυπος με τα γυαλια =Γιαννουλης= που έκανε και τον... διευθυντη περυσι γιατι δεν το προβλεψε αυτο και το αφησε να γινει μπαχαλο?Μηπως δεν ειχε ουτε ενα προσον γι αυτη τη θεση?Ο γυος του προεδρου=Παναγιωτοπουλος= και του αντιπροσδρου =Κοσκινας= γιατι διδασκΑανε σκι και πληρώνοταν απο το Συλλογο?Εχουν πτυχιο?Επιτρεπεται συγγενεις μελων του ΔΣ να εχουν εμισθη σχεση με το Συλλογο?Τα χρηματα απο το Δημο με ποια δικαιολογητικα εκταμιευονταν και πηγαιναν στο Συλλογο?Ειναι αληθεια οτι ,στο ρολερ σκι το καλοκαιρι, ο***************?<br /> Ειναι δυνατον ο τζιρος των αναβατηρων να είναι πιο λιγος απο τα εξοδα λειτουργιας τους?Τα ερωτηματα θελουν απαντησεις.</p>

Είναι κρίμα εδώ και 2 χρόνια τα μέλη του ΔΣ του ΕΟΣ να κοροϊδεύουν τον κόσμο , με τις τάχα οικονομικές ενισχύσεις που ζητάνε από το Δ.Τριπολης . Δεν ντρεπόσαστε λίγο , κοιτάτε που έχετε φτάσει τον Σύλλογο στον Πάτο . Δεν ντρεπόσαστε που έρχονται νέα άτομα να κάνουν πεζοπορία μαζί σας και τα χλευάζετε , δεν ζητάτε συνδρομές και επιβαρύνετε όλες τις αποστολές εις βάρος των μελλών που πληρώνουν τις συνδρομές τους Δεν ντρεπόσαστε που έρχονται μικρά παιδιά και νέος κόσμος να κάνει αναρρίχηση στον τοίχο του ΕΟΣ και κλείνετε τις πόρτες επιδεικτικά , και κάνετε το σπορ σας μετά τις 9:00 το βράδυ για να μην σας ενοχλήσει κανείς Δεν ντρέπεστε που αντί να φτιάξετε ένα φιλαδιο της προκοπής το έχετε καζαντίσει κουρέλι του 1930 ζητώντας αντί για οικονομική ενίσχυση από τους διαφημιζομένους , τυριά , φέτες , μακαρόνια , και πλαστικά ποτήρια . Δεν ντρέπεστε που έρχονται γονείς να γράψουν τα παιδιά τους στην χιονοδρομική ομάδα και τα διώχνετε . Προσωπικά λυπάμαι για λογαριασμό σας , έπρεπε στη Γ.Σ του ΕΟΣ μετά από τα βίντεο που είδα να έχετε την δύναμη ψυχής να σηκωθείτε και να φύγετε , πριν πάρετε και άλλους στο λαιμό σας . Ο Δήμος Τρίπολης καλά κάνει και βοηθά τον ΕΟΣ και κάθε προσπάθεια είναι πολύτιμη και επιστρέφει στους δημότες ανταποδοτικά . Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εσείς του ΕΟΣ τι παριστάνετε τους Αθάνατους ? Ντροπή σας Και επειδή είναι δημόσιο χρήμα το οποίο κατασπαταλήσατε θα παρακαλέσω πριν σηκωθείτε και φύγετε να βάλετε το χέρι στην τσέπη και οι οχτώ να δώσετε τα χρήματα πίσω στον ΕΟΣ που κατασπαταλήσατε και να μας αδειάσετε την γωνιά , έτσι κάνουν όσοι έχουν λίγη τσίπα επάνω τους . Τα καλύτερα έρχονται .

ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΔΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΙΟΙ - ΚΟΣΚΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΑΙΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Το σοβαρότερο ολων και απο νομικής φύσης εκτός απο το έλλειμα εσοδων κλπ που υπάρχει είναι η καταγγελία για παράνομο διοικητικό συμβούλιο και μάλιστα για δύο χρονια, Αν ισχυει αυτό πρέπει να γίνει προσβολη του καταστατικού και φυσικά να λογοδοτησουν αυτοί που παρανομως βρίσκονται στις καρέκλες καθώς και αυτοί που εκταμίευσαν δημόσιο χρήμα για ενα διοικητικό συμβούλιο που παρανόμως διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα. Μεχρι στιγμής κανένας δεν βγαίνει να το επιβεβαιωσει αν και σε σχολιο υπάρχει αυτή η καταγγελία, αν δεν ανοίξουν στοματα να καταγγείλουν θα πρέπει οι αρχες να επέμβουν αυτεπαγγελτα.

το αν έμειναν έξω απ το μεγάλο φαγοπότι φίλε μου είναι άλλου παππά ευαγγέλιο και δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις κάτι μεμτό γι αυτούς ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα..πες τα όλα επώνυμα όπως και αυτοί και εμείς εδώ είμαστε! Το θέμα είναι να επιστραφούν τα χρήματα και οι ένοχοι εκ προθέσεως ή εκ παραλήψεως τα προβλεπόμενα απο το νόμο...απλά είναι τα πράγματα.

Τι κάνουν για όλα αυτά τα χάλια ο Κακαρίκος, ο Γιαννούκος, ο Γκουτζιούλης και τα υπόλοιπα υγειή στελέχη του ΕΟΣ? Ηρθε η ώρα να διώξετε την σαβούρα από τον σύλλογο. Δεν τους θέλουμε άλλο. Τα προσωπικά τους παιχνίδια και τις πολιτικές τους ορέξεις μακρυά από τον Σύλλογο. Πάντα Ψηλά! Ε Ο Σ Τ Ρ Ι Π Ο Λ Η Σ

Τα χρήματα που έδωσε ο δήμος Τρίπολης θα έπρεπε να πανε για υποδομές στο χιονοδρομικό κέντρο και οχι για να πληρώνονται τα πετρέλαια και η ζημιές που έκανε ο επιχειρηματίας. Με έργα υποδομής θα μπορεί να ερχεται περισσοτερος κόσμος στο Μαίναλο και απο αυτό μόνο ώφελος μπορεί να έχει η γύρω περιοχή και ο δήμος. Είμαι πολύ περίεργος να δω τα παραστατικά που θα πάνε στο δημοτικό συμβούλιο τι θα γράφουν γιατί εχουν να πέσουν πολλά γέλια.

ΑΙΣΧΟΣ... ΝΤΡΟΠΗ,ντρέπομαι γιατί όλους αυτούς τους κυριους τους γνωρίζω. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί δεν εχουν παραιτηθεί ακόμα. Εγω στη θέση τους θα είχα ανοίξει μια τρύπα δεκα μετρα κατω απο τη γη και θα ειχα κρυφτεί. ΑΙΣΧΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ

Μάλιστα ο Κακαρίκος, ο Γιαννούκος, ο Γκουτζιούλης τα υγειή μέλη που άκουγαν απο τα χριστουγεννα για τις καρτες και τα εκαναν γαργαρα. Οπως και σε πολλά άλλα. Τώρα που βγήκαν αυτά στη φορα θα βγούν και τα υπόλοιπα γιατι αν κάποιοι νομιζουν οτι ολα αυτα θα ξεχαστουν ειναι πολύ γελασμενοι. Ολα πλέον εχουν πάρει το δρόμο τους

Σελίδες