Αποκλείστηκε από το Κύπελλο: Άμιλλα-Αγία Παρασκευή 57-69 (Photos)

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο: Άμιλλα-Αγία Παρασκευή 57-69 (Photos)

Σεπτέμβριος 16, 2012 - 15:27
2 σχόλια

Την ήττα με 69-57 γνώρισε στην Τρίπολη η Άμιλλα από την Αγία Παρασκευή και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Θεόδωρου Τσουκαλά πλήρωσε στην ουσία το κακό διάστημα που είχε από τα μέσα του 2ου και στο 3ο δεκάλεπτο, ενώ η Αγία Παρασκευή είχε περισσότερες λύσεις όσον αφορά στο σκοράρισμα.

 

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, η Άμιλλα είχε το προβάδισμα στο σκορ και προηγήθηκε με 16-6, έχοντας τη Μάλαμα κυρίαρχη  και στα δύο καλάθια, όμως οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά και να μειώσουν στο 16-13, σκορ με το οποίο έκλεισε η πρώτη περίοδος. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Τσουκαλά και η Μάλαμα φορτώθηκαν νωρίς με τρία φάουλ και έτσι η Αγία Παρασκευή μετέφερε το παιχνίδι στη ρακέτα και έφτασε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 22-28. Στο 3ο δεκάλεπτο, η μόνη παίχτρια που απειλούσε τις φιλοξενούμενες ήταν η Τσουκαλά, όμως η Γιουκάκη πέτυχε συνεχόμενα τρίποντα και εκτόξευσε τη διαφορά στους 16 πόντους (37-53). Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, η Άμιλλα κατάφερε να μειώσει στους 7 πόντους, όμως δύο συνεχόμενα άστοχα τρίποντα της Καλομιτσίνη και οι καλές επιθετικές επιλογές των φιλοξενούμενων τους έδωσαν τη νίκη με 57-69.

 

Άμιλλα: Γκριτζά, Ανδριανοπούλου, Τσουκαλά Α., Χρονοπούλου, Αλατσά, Μπενέκη 6, Καλομιτσίνη 6, Τζανή, Κουρόγιωργα, Μάλαμα 15, Κοσκινά, Τσουκαλά Χ. 29 (2)

 

Αγ. Παρασκευή: Παπαδούρη 3 (1), Τσιχριτζή 6, Λιμνιάτη 6, Μαγιντόμπε, Παπαντώνη, Φωτοπούλου, Ηλιάκη 4, Κοτσιάφτη 14, Γιουκάκη 20 (4), Μουσάδη, Μερισιώτη 16

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Oι δημοτικοί άρχοντες-ισσες δεν πάνε στην Αμιλλα ούτε για ξεκάρφωμα; Θα στάξει από ΔΕΥΑΤ τίποτα φέτος;

μπραβο στα κοριτσια.παιζουν μονο για την αγαπη τουσ για το μπασκετ.και οχι οπωσ γινετε στα τοπικα τοθ ποδοσφαιρου που ολοι θελουν χαρτζιλικι.