Το αποκεντρωμένο, η άρνηση του Μήτσου και τα νέα ρουσφέτια

Το αποκεντρωμένο, η άρνηση του Μήτσου και τα νέα ρουσφέτια

Ιούνιος 28, 2018 - 10:34
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Πλατσουρίζετε; Όχι στην παραλία, στη βροχή, μπα σε καλό μας.

Ας ελπίσουμε η Νεφέλη να μην κουβαλήσει τις αδερφές της εδώ και μας βγει ο Ιούλιος βροχερός.

Πάντως οι Κακουραίοι, ορέ, δεν φοβούνται ούτε τον καιρό ούτε τους ζοχαδιασμένους προέδρους που ΣΑΤΑ ακούνε και ΣΑΤΑ δεν βλέπουν. Στη Νεστάνη ξεκουβάλησε το ΔΣ Τρίπολης για να «αποκεντρώσει» τη δράση του, όπως είπε η Αντωνία. Και αυτό που «αποκέντρωσε», ήταν φωνές και... πολιτικός πολιτισμός.

Τα έλεγε ο Μάρκος Αυρήλιος: όσα τοπία και να αλλάξεις, αν εσύ δεν αλλάξεις, πάντα θα κουβαλάς τον εαυτό σου μαζί σου.

Μήτσο, σου έχω νέα: οι υπογραφές για τη ΣΔΙΤ έπεσαν. Ναι, ναι: υπέγραψε και ο Πέτρος, και η εταιρία και η κυβέρνηση. Υπάρχουν και φωτογραφίες. Ή οφθαλμίατρο χρειάζεσαι ή έναν τρόπο να αντιμετωπίσεις την άρνηση, που είναι ένα από τα στάδια του πένθους.

Νικολάκη, το έχουμε καταλάβει ότι βρίσκεσαι στη σκιά και στη σκέπη του Μεγάλου. Λίγο σού τον «φωτογράφισε» ο Μήτσος και αμέσως έτρεξες να τον υπερασπιστείς...

Ο Γιαννάκης, από την άλλη, εθεάθη με τη μετανοούσα να πίνουν καφεδάκι αντάμα και όλα καλά, κοντά στο δικαστήριο. Με μια συγγνώμη... καθαρίσαμε;.. Αν είναι έτσι, μην σας τα τρώνε οι δικηγόροι, κρίμα είναι!

Ο Κωστάκης δεν τίμησε το ΔΣ με την παρουσία του προχθές. Μήπως κρύωνε εκεί στα ψηλά; Φοβηθήκαμε, πάντως, μήπως... ξεχάστηκε και πήγε στο Πνευματικό.

Και αφού δεν μπορούν να διορίσουν, κάνουν ρουσφέτια, άκουσον-άκουσον, για θέσεις σε σχολεία... Κατάντια για τους πολίτες, κατάντια και για τους πολιτικούς.

Κάτι μου λέει ότι ο γιατρός αντιδήμαρχος θα ξεκαλοκαιριάσει στο Άστρος να κάνει εθελοντική δουλειά στην Κατασκήνωση.

Μήτσο, δώσε πίσω στα παιδιά τα κινητά, αν κρυολογήσουν, χτύπα ξύλο!, να μπαίνουν στην iatropedia να βλέπουν τι έχουν, αν δεν πάει γιατρός ώσπου να τελειώσει το καλοκαίρι!

Νέο λουκ, νεανίζον και ατιμέλητο με ελαφρύ γενάκι για τον Τάκη στα παράλια. Δεν είναι τυχαίο που η σιδηρά κυρία της Πελοποννήσου τον έχει αποκαλέσει «ο πιο ροκ δήμαρχος της Αρκαδίας»!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.