Αποκάλυψη Τατούλη για την υποψηφιότητα της Tripolis - Arcadia 2021

Αποκάλυψη Τατούλη για την υποψηφιότητα της Tripolis - Arcadia 2021

Φεβρουάριος 08, 2016 - 18:01
4 σχόλια

Η υποψηφιότητα της Τρίπολης ως πολιτιστικής πρωτεύουσας το 2021 είναι ένα θέμα το οποίο, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στη συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, έχει απασχολήσει και την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Τατούλης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει συμβάλει οικονομικά στην υποψηφιότητα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο περιφερειάρχης, η προηγούμεη δημοτική αρχή της Τρίπολης, του κ. Σμυρνιώτη, δαπάνησε 20.000 ευρώ για την σύνταξη του φακέλου της υποψηφιότητα, όπως επίσης και η νυν δημοτική αρχή του κ. Παυλή δαπάνησε εξίσου 20.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα 150.000 ευρώ ήταν αποτέλεσμα της προσωπικής του προσπάθειας και των παρεμβάσεων των δικών του και των φίλων του, καθώς ο ίδιος βοήθησε για να ετοιμαστεί ο φάκελος. Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε αυτό το γεγονός καθώς δεν έχει αναφερθεί πουθενά.
 


4 Σχόλια

ΕΣΥ ρε Πέτρο δεν είχες το θάρρος να πας στην εκδήλωση του μεγάρου! Μας δουλεύεις τωρα όλους εμάς τους πολίτες?? γιατι? μήπως δεν σε κάλεσαν??

Πέτρο ΕΣΥ σαμποταρησες απο την πρώτη στιγμή την πόλη σου!! Τωρα εισαι απέναντι της με κάθε τροπο. Αλλα η Τρίπολη και η Αρκαδια σε έκανε περιφερειάρχη, αυτη θα σε στείλη σπητι!!

"Τα υπόλοιπα 150.000 ευρώ ήταν αποτέλεσμα της προσωπικής του προσπάθειας και των παρεμβάσεων των δικών του και των φίλων του, καθώς ο ίδιος βοήθησε για να ετοιμαστεί ο φάκελος. " ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΒΑΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ? ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ (ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ 2021, ΠΩΣ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.