Αποκαλύψεις και μηνύσεις

Αποκαλύψεις και μηνύσεις

Απρίλιος 05, 2019 - 10:36
11 σχόλια

Με μήνυση απάντησε το περιβάλλον του δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα σε δημοσίευμα ενημερωτικής ιστοσελίδας το οποίο παρουσίασε έγγραφο της πρόσληψης ανιψιού του σε υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ppress.gr πριν από τρεις ημέρες αναφέρθηκε στο «βόλεμα», όπως γράφει το δημοσίευμα, του ανιψιού του κ. Νίκα στη ΦΑΡΙΣ: «Ο κ. Νίκας διόρισε τον ανιψιό του στη ΦΑΡΙΣ, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την υλοποίηση της πράξης ''Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής'' για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών», (δείτε ΕΔΩ), παρουσιάζοντας και τη σύμβαση εργασίας.

Ο κ. Νίκας εθίγη από το δημοσίευμα, όπως είναι φυσικό. Πόσω μάλλον που στον προεκλογικό του λόγο «σημαία» έχουν οι φράσεις «πόλεμος στην οικογενειοκρατία και στα ρουσφέτια».

Χθες κατατέθηκε μήνυση εναντίον του μέσου που δημοσίευσε το έγγραφο.

Όπως φαίνεται, ο πόλεμος έχει ξεκινήσει, με το συγκεκριμένο site να αναφέρει ότι θα προβεί και σε άλλες αποκαλύψεις.


11 Σχόλια

Παιδια γραψτε και κανα επωνυμο αρθρο δεν βλαπτει να εισαι κυριος/κυρια του λογου σου! Ετσι κι αλλιως αυτο που φοβαστε θα γινει και θα τελειωσει η Τατουλοκρατια!

δεν ειναι αρθρο γνωμης ειναι ειδηση ρε μαναρι. πολλα κομματοσκυλα επιασαν δουλεια απο καθε πλευρά βλεπω. ζητω του κουρδισταν και κατω το τατουλισταν και το νικησταν

Άρχισαν τα όργανα για τον γουρνοπουλά. Άρχισε και γράφει μακακιες για τον Νίκα και νομίζει πως θα κρυφτεί πίσω απο το Βρομομπλογκ του.

τοσα νεα παιδια χαθηκε η νδ να βαλει μια νεα φατσα; σαν να κοιμάται όρθιος ειναι ο κυριος αυτος

Ο Γουρνοπουλάς νόμιζε πως τα εχει βάλει με τους Τατούληδες που τους έβριζε σχεδόν κάθε μέρα και αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Ο Νίκας θα του βγάλει τα δόντια περιμένετε και θα δείτε.

ARCADIAPORTAL ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ - ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ .

Υπαρχουν Συριζοπουλα οχι παντα απο την πολη μας που παιρνουν μεροκαματακι 25 με 50 cents το σχολιο για να γραφουν υπερ της κυβερνητικης πολιτικης,Δεν ειναι καθολου θεωρια συνομωσιας ειναι διασταυρωμενο δυστυχως.Ετσι ειναι τα ολοκληρωτικα καθεστωτα.

Δηλαδη επειδη ειμαι ΝΔ, πρεπει να μου βαζουν ενα σκιαχτρο για υποψηφιο και οφειλω να το ψηφισω? Εχουν κανει λαθος, γιατι περιστασιακα η κοινη λογικη ξεπερνα την κομματικη πειθαρχια. Γι' αυτο θα κερδισει παλι ο Τατουλης. Γιατι ειναι τοσο καλυτερος του Νικα που υπερκαλυπτει την επιδραση της κομματικης γραμμης.

@18:37 - Όποιον έχω ρωτήσει στην Καλαμάτα μου λέει τα καλύτερα. Στην Τρίπολη οι μισοί που ρωτάς για τον Τατούλη εκφράζονται αρνητικά.

19:12 Προφανώς στην Καλαμάτα που ρωτάς, καλά λόγια θα σου πουν για το Νίκα. Δήμαρχος είναι. Το πρόβλημα βρίσκεται εκτός ορίων Καλαμάτας που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.