Αποχώρηση Χαλίλι από το Λεωνίδιο και ευχαριστώ προς την ομάδα

Αποχώρηση Χαλίλι από το Λεωνίδιο και ευχαριστώ προς την ομάδα

Ιούλιος 14, 2019 - 22:15
0 σχόλια

Ο Τόνι Χαλίλι έπειτα από ένα εξάμηνο στο Λεωνίδιο ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους, στέλνοντας μέσω του Leonidion.gr το δικό του ευχαριστώ για τα όσα έζησε στη Νότια Κυνουρία.

Ο Αλβανός επιθετικός ήταν από τους πρωταγωνιστές του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ Τρίπολης, μιας και με το γκολ του άνοιξε τον δρόμο προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας σε μια από τις πιο έντονες στιγμές του με την φανέλα του Λεωνιδίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόνι Χαλίλι στο Leonidion.gr 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της ομάδας και γνώρισα αυτούς συμπαίχτες που μαζί φθάσαμε ως την κατάκτηση και πανηγυρίσαμε το Κύπελλο Αρκαδίας. Όλα τα ωραία όμως τελειώνουν και αυτό συμβαίνει και στην συνεργασία μου με το Λεωνίδιο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους συμπαίχτες μου και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ. Τον προπονητή μου Γιώργο Κολιατσόπουλο και τον Γιάννη Τρίκουλη (μάγειρα). Εύχομαι στο Λεωνίδιο καλή συνέχεια και επιτυχίες".

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.