Αποχώρησε ο Κούβαλης από τον Πανναυπλιακό

Αποχώρησε ο Κούβαλης από τον Πανναυπλιακό

Αύγουστος 24, 2019 - 15:10
0 σχόλια

Με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Κούβαλης γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Πανναυπλιακού για επαγγελματικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει.

Αναλυτικά

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ομάδα του Πανναυπλιακού λόγο σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων που προέκειψαν. Πίστευα ότι θα καταφέρω να ξεπεράσω τα εμπόδια της απόστασης αλλά και της δουλειά μου αλλά στην πράξη αποδείχτηκε ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Θέλω να ευχαριστήσω την Ιστορική ΟΜΑΔΑ του Πανναυπλιακού που με επέλεξε για την θέση του προπονητή, τον πρόεδρο Γιώργο Ψυχογιό έναν άνθρωπο που δίνει και την ψυχή του για τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ, τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Κανούση ακούραστο «εργάτη» της ομάδας, τους συνεργάτες μου Νίκο Μπόμπο (δεν τον ήξερα πέρα από το ότι ήμασταν αντίπαλοι στο γήπεδο) που είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο και τον Δημήτρη Σκαρπέτζο που από το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθεί για το καλό του Πανναυπλιακού.

Τέλος ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, το λίγο διάστημα που συνεργαστήκαμε, ήταν άψογοι κύριοι και συνεργάσιμοι και τους εύχομαι, όπως και σε όλους όσους εμπλέκονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΥΓ. Πιστεύω ότι στο μικρό χρονικό διάστημα που ήμουν στο Ναύπλιο έκανα μόνο φίλους!!!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.