Αποχώρησε η παράταξη Μπούρα από το Δημοτικό Συμβούλιο

Αποχώρησε η παράταξη Μπούρα από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δεκέμβριος 18, 2014 - 10:25
0 σχόλια

Δεν έγινε συζήτηση για τα οικονομικά του Δήμου

Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε χθες Τετάρτη στην Μεγαλόπολη και στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο Παναγιώτης Μπούρας ζήτησε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα αν υπάρχει αποθεματικό στον Δήμο η αν υπάρχει έλλειμμα, που προέκυψε κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού την Δευτέρα.

δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ

Στο ξεκίνημα και κατά την διάρκεια τη διαδικασίας των ερωτήσεων , υπήρξε μια κατ΄αρχήν ερώτηση του κ. Μπούρα για το θέμα , και ένας μικρός διάλογος με τον κ. Παπαδόπουλο για το αν υπάρχει έλλειμμα η όχι. Ο κ. Μπούρας ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Βασίλη Χίνη για να κάνει μια τοποθέτηση, ο οποίος όμως δεν του τον έδωσε.

Τότε η παράταξη του κ. Μπούρα αποχώρησε  από την συνεδρίαση, ζητώντας να υπάρξει άμεσα συζήτηση με  ανάλυση του θέματος και να εμφανιστεί η πραγματική εικόνα της οικονομικής κατάστασης του Δήμου.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα θα έχουμε συνέχεια. Πολύ σύντομα αναμένεται ο Παναγιώτης Μπούρας να ζητήσει  με αίτηση του να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση και να υπάρξει πλήρης ανάλυση.

Από το kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.