Αποχωρεί ο Παγγορτυνιακός από την Β' Αρκαδίας

Αποχωρεί ο Παγγορτυνιακός από την Β' Αρκαδίας

Ιανουάριος 05, 2019 - 19:50
2 σχόλια

Δυσάρεστη και αιφνιδιαστική είναι η είδηση της απόφασης του Παγγορτυνιακού να αποχωρήσει από την δεύτερη κατηγορία του νομού μας σε μια χρονική στιγμή όπου οι ομάδες των τοπικών μας πρωταθλημάτων λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο.

Ο Παγγορτυνιακός με επιστολή του στην ΕΠΣ Αρκαδίας γνωστοποίησε την αδυναμία του να συνεχίσει στο πρωτάθλημα και έτσι όλα δείχνουν πως το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και η Β' Αρκαδίας θα μετρούν μείον μία ομάδα  με το νέο έτος.

Με βάση τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και την ενδεχόμενη αποχώρηση του Παγγορτυνιακού από το πρωτάθλημα οι ομάδες που θα συνεχίσουν μέχρι και το τέλος της εφετινής σεζόν στην Β' Αρκαδίας θα είναι 9 στο σύνολο.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες μια ανάλογη απόφαση αποχώρησης από την Α' Αρκαδίας πήρε και ο Νικηταράς Δολιανών με την ομάδα της Γορτυνίας να ακολουθεί από την Β' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Κριμα που η ομαδα εφτασε σε αυτο το .. .χαλ....Αραγε ποιος εφτεξε????Μηπως δωσατε πολες αρμοδιωτητες σε ενα ατομο που ολο εταζε στους παιχτες που νομιζε πως ηταν ο μουρινιο κτλ ???? ????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.