Αποχωρεί η Φαλαισία από το νέο πρωτάθλημα

Αποχωρεί η Φαλαισία από το νέο πρωτάθλημα

Σεπτέμβριος 14, 2015 - 14:32
0 σχόλια

Η απόφαση να μην κατέβει η Φαλαισία στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Αρκαδίας της σεζόν 2015-2016 φαίνεται να είναι ειλημμένη όπως έγινε γνωστό δια στόματος του προέδρου της ομάδας Γ. Τριαντάφυλλου.

Η απόφαση της ΕΠΣ Αρκαδίας για συμμετοχή 2 ποδοσφαιριστών ηλικίας 18 και κάτω στην αρχική ενδεκάδα των ομάδων της Α' Αρκαδίας φαίνεται να είναι ένα επιπλέον αγκάθι που κάνει την διοίκηση της Φαλαισίας να προβεί στην κίνηση αυτή σε συνδιασμό και με τα υπόλοιπα διοικητικά και οικονιμικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο.

Ουσιαστικά η ομαδα της Μεγαλόπολης ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις ενώ και με τα όσα αναφέρουν κύκλοι της διοίκησης της Φαλαισίας το σενάριο αποχωρήσης των πορτοκαλί από το πρωτάθλημα μοιάζει να είναι ως το επικρατέστερο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.