Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα

Αύγουστος 31, 2019 - 10:46
2 σχόλια

Σήμερα ήταν για μένα μία έντονα φορτισμένη μέρα. Τελείωσε η 9ετής θητεία μου στην τιμητική θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.

Μέρα αποχαιρετισμού με τους ανθρώπους που περάσαμε εννέα χρόνια μαζί, με τα άτομα του γραφείου μου, τους διευθυντές και το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

Με τους ανθρώπους εκείνους που συνεργαστήκαμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Αρκαδία μας...

Την Αρκαδία, όπως λέω, της καρδιάς μας. Άλλωστε έχω δηλώσει λάτρης του τόπου μου και οι πίνακες που είχα στο γραφείο μου έδειχναν ακριβώς αυτήν την λατρεία, τον έρωτα για τον ειδυλιακό τόπο που έγινε κίνημα, ο γνωστός Αρκαδισμός.

Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που σήμερα με συγκίνησαν ακόμα περισσότερο, δείχνοντάς μου με τα λόγια τους και το δάκρυ που κύλησε από τα μάτια τους αυθόρμητα, την εκτίμηση και την αγάπη τους στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ για την δουλειά που κατέβαλαν και τους ζητώ "συγγνώμη" αν τους πίεσα κάποιες φορές παραπάνω, θέλοντας να κάνω περισσότερα για τον τόπο μου.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακούς Συμβούλους και κυρίως τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για την συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας στην περιφερειακή αρχή της Πελοποννήσου.

Θα είμαι παρών στην Αρκαδία για να βοηθήσω όπως και όπου μπορώ.... Το οφείλω στους συμπατριώτες μου "ως αντίδωρο" στην εκτίμηση και στην εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου στις εκλογές ανεξάρτητα του τελικού αποτελέσματος.

Βαγγέλης Γιαννακούρας


2 Σχόλια

Στο καλό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.