Αποφυλακίστηκε ο Άκης: Έληξε ο εγκλεισμός και ο βασανισμός μου

Αποφυλακίστηκε ο Άκης: Έληξε ο εγκλεισμός και ο βασανισμός μου

Μάιος 04, 2017 - 17:08
1 σχόλια

Προβάλλοντας μια εικόνα που σε τίποτα δεν θύμιζε τον παλαιό υπουργό Εθνικής Άμυνας, πριν από λίγα λεπτά ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια εγκλεισμού.

«Είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε ο εγκλεισμός μου και ο βασανισμός μου» είπε ο πρώην υπουργός που το 1996 έφτασε μια ανάσα από το να γίνει πρωθυπουργός και σήμερα, εν έτει 2017 ευρισκόμενος έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλαιό κραταιό Άκη Τσοχατζόπουλο.

Φανερά καταβεβλημένος, με πολλά δόντια να λείπουν από την οδοντοστοιχία του και αναρρώνοντας από ένα σοβαρό χειρουργείο, ο κ. Τσοχατζόπουλος εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους. «Η κατάσταση της υγείας μου δεν είναι η καλύτερη, έχω κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς» είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Ευθύνη έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου Γιώργου και Σημίτη Κώστα» είπε ο πρώην υπουργός που καταδικάστηκε ότι έπαιρνε μίζες για την υλοποίηση μεγάλων εξοπλιστικών προγραμμάτων που κόστισαν δισεκατομμύρια στους φορολογούμενους.

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ε Όχι και βασανισμός σου κύριε Υπουργέ.Βασανισμένος είναι ο Ελληνικός λαός με τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τόσα χρόνια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.