Αποφασίζει για Μάλτσι ο Αστέρας

Αποφασίζει για Μάλτσι ο Αστέρας

Απρίλιος 18, 2019 - 22:15
2 σχόλια

Το όνομα του Φλοσάρντ Μάλτσι δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην επιφάνεια και ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που το διαβάζεται από το ArcadiaPortal.gr καθώς σας είχαμε ενημερώση και πάλι στις 29 Μαρτίου (πατήστε ΕΔΩ).

Ο 25χρονός Αλβανός επιθετικός που πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τον Ηλυσιακό στην Γ' Εθνική και τον 7ο όμιλο με 14 τέρματα σε 22 συμμετοχές έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρωπων του Αστέρα Τρίπολης που παρακολουθούν πολύ προσεκτικά την περίπτωση του.

Όπως λοιπόν σας είχαμε ανημερώσει στις 29 Μαρτίου ο Φλοσάρντ Μάλτσι θα βρίσκονταν στην Τρίπολη για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της αρκαδικής ομάδας πράγμα που έγινε στα τέλη του προηγούμενου μήνα έχοντας ασφαλώς πάρει ειδική άδεια από τον Ηλυσιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έχουν πάρει μια εικόνα των δυνατοτήτων του Αλβανού φορ και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα και πιο συγκεκριμένα με το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο να πα΄ρουν την τελική τους απόφαση για το αν τελικά κινηθούν για να τον αποκτήσουν η όχι.

Τέλος,  αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φλοσάρντ Μάλτσι το περασμένο καλοκαίρι είχε προταθεί στον Πανιώνιο ενώ και ο Ατρόμητος παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μα όλα τα φρούτα στον Αστέρα θα τα μαζέψετε ? Κοιτάξτε πρώτα να μείνετε στην κατηγορία και αν γίνει τελικά αυτό , πάρτε κανέναν παίχτη της προκοπής, που να τον ξέρει τουλάχιστον ...η μάνα του !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.