Από τον Δήμο στο «παραθυράκι» με το αριστερό (vid)

Από τον Δήμο στο «παραθυράκι» με το αριστερό (vid)

Φεβρουάριος 27, 2019 - 18:46
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας κόντρα στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου έκανε τα εύκολα - δύσκολα ωστόσο πήρε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου ήταν αυτό που λέμε γεμάτο... γεμάτο από φάσεις και από ευκαιρίες αλλά και από την διακύμανση του σκορ με τον Δημοσθένη Δήμο να φροντίζει από την αρχή να μας δείξει τι θα ακολουθούσε.

Ο έμπειρος κεντρικός χαφ της ΑΕΚ Τρίπολης μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ που σημείωσε το οποίο φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Με ένα κοντρόλ και ένα πολύ δυνατό αριστερό σουτ περίπου από τα 20-25 μέτρα έξω από την περιοχή ο Δημοσθένης Δήμος έστειλε την μπάλα να καρφωθεί λίγα εκατοστά από το δεξί παραθυράκι της εστίας του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Παρά την προσπάθεια του Κωνσταντά που εκτινάχθηκε δεν κατάφερε να αποσοβήσει το τέρμα για την ομάδα του με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η γκολάρα του Δήμου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.