Από τον Αστέρα στον Ατρόμητο ο Ρούνης

Από τον Αστέρα στον Ατρόμητο ο Ρούνης

Ιούλιος 15, 2017 - 16:18
1 σχόλια

Ο 17χρονός επιθετικός Ανδρέας Ρούνης που ήταν μέλος της ομάδας Κ17 του Αστέρα Τρίπολης και έφθασε μέχρι τον τελικό του ηλικιακού πρωταθλήματος Super League άλλαξε στρατόπεδο καθώς αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του Ατρόμητου και πιο συγκεκριμένα της ομάδας Νέων Κ20.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου

Δύο μεταγραφές ακόμα πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Κ-20. Η ομάδα του Περιστερίου απέκτησε τον Κωνσταντίνο Τάμπα (1999), ο οποίος είναι δεξί μπακ και είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος στην αντίστοιχη ομάδα, αλλά και στις Κ-15, Κ-17. Η αποχώρηση του από την πρώην του ομάδα ήταν έκπληξη, αφού πρόκειται για διεθνή και με την Παίδων και με την Νέων. Ο Ατρόμητος κινήθηκε άμεσα και τον ενέταξε στο δυναμικό, αφού και ο ίδιος ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο «αστέρι». Η δεύτερη προσθήκη είναι ο Ανδρέας Ρούνης (2000), επιθετικός, που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης και ήταν και αυτός βασικός τα τρία τελευταία χρόνια (ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων). Ο Ατρόμητος τον πήρε μία μέρα μετά την αποχώρηση του από την Τρίπολη, αφού επίσης ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει πέρυσι στο οικείο πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι έχουν αποκτηθεί και οι: 

Δημήτρης Ιωαννίδης (1999, Τερματοφύλακας, Πόντιοι Βέροιας), Ιωακείμ Ζαφειρίου (2000, Στόπερ, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης), Παναγιώτης Μπαζάνης (2000, Μέσος, Ολυμπιακός Καλαμάτας), Μιχάλης Κοεχλέρ (1999, Μέσος, Σαρωνικός Αναβύσσου), Ντένις Χιλάι (1999, Επιθετικός, ΑΟ Μυκόνου), Δημήτρης Μιχάλης (2000, Επιθετικός, Κεραυνός Πετρούπολης), Παναγιώτης Τσεκερίδης (1998, Επιθετικός, Ηρακλής Αμπελοκήπων).

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είπαμε και πάλι όσοι ποδοσφαιριστές φεύγουν από τον Αστέρα Ραχούλας και πηγαίνουν σε άλλες ομάδες διαπρέπουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.