Από την Τρίπολη ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες (pics)

Από την Τρίπολη ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες (pics)

Ιανουάριος 13, 2017 - 10:26
7 σχόλια

Στα γραφεία της Ε.Α.Σ Αρκαδίας συναντήθηκαν αγρότες από την συντονιστική επιτροπή των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου με στόχο την ίδρυση Ομοσπονδίας, αλλά και τη οργάνωση του αγώνα τους με νέες κοινητοποιήσεις.

Μεταξύ άλλων στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου οι αγρότες αναφέρθηκαν και στα νέα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης και ετοίμασαν νέες κινητοποιήσεις οι οποίες θα γίνουν σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει

Στις 12/01/2017 συνεδρίασε στην Τρίπολη η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου .

1. Μετά την απόφαση της ίδρυσης ομοσπονδίας διαπιστώθηκε η πρόοδος με την ίδρυση νέων αγροτικών ανεξάρτητων συλλόγων

2. Σηματοδοτούμε την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων αρχής γεννώμενης από την Κυριακή 15/01/2017 με την επίσκεψη του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης στη Τρίπολη , όπου θα του επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας από τη  Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με δράσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες .

Στον μαζικό αυτό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει ως ανεξάρτητοι αγρότες της Πελοποννήσου λιγόψυχοι και αγροτοπατέρες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή και η προστασία του κομματικού  τους χώρου, δεν χωρούν .

Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου


7 Σχόλια

Ελπίζω οτι δεν θα αποκλείουν τους δρόμους οταν τελειώνουν οι λαικες στίς οποίες θα ειναι ανελΛιπώς...παρόντες!

Γιατί βρε παιδιά, οι κινητοποιήσεις σας γίνονται πάντα Ιανουάριο και κρατάνε περίπου 10 ημέρες; Με αυτά που κάνετε δεν πιστεύει κανένας τα, ίσως, δίκαια αιτήματά σας. Πείτε στους συνδικαλιστές σας, να αλλάξουν τακτική. Έχετε γίνει πλέον γραφικοί.

οι αγροτες ας κανουν οτι θελουν ΕΚΤΟΣ απο κλεισιμο δρομων.οταν στη κρητη εκανα απεργια οι λιμενεργατες επεσε ξυλο,τοτε τους πονεσε τους αγροτες ε...και ελεγαν σαπιζουν τα πραγματα μας,καθε χειμωνα που καθοντε τα ιδια και τα ιδια ,αν κλεισουν δρομους θα εχουμε γλεντια ,θυμηθειτε το

Μια ΑΕ σαν την Ένωση με ανεξάρτητο και ακομμάτιστο χαρακτήρα της θα ηγηθεί του αγώνα να μαντέψω ότι ο αγώνας θα είναι όπως πέρσι με σεκιούριτι και όλοι όσοι ψηφίζουν μέτρα εναντίον σσας στη Βουλή καλοδεχούμενοι στα μπλόκα;

Το μπλόκο των "ανεξάρτητων" θα είναι και φέτος έξω από το γνωστό κωλόμπαρο του Άργους; Και σαν κάποιος να λείπει;( σάλια,σάλια παντού )

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.