Από την γκρίνια στην αποθέωση για Παράσχο και Αστέρα

Από την γκρίνια στην αποθέωση για Παράσχο και Αστέρα

Δεκέμβριος 17, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα σκόρπισε ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά στους φιλάθλους που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να δηλώνει και πάλι παρών για να διεκδικήσει ότι πραγματικά της αξίζει.

Η αρκαδική ομάδα με την νίκη της αυτή έφθασε τους 18 βαθμούς και απέχει μόλις 5 από τον 5ο Παναθηναϊκό και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη όντας τον τελευταίο ένα μήνα η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος βάση βεβαίως τον αποτελεσμάτων της.

Η έλευση του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία των κιτρινομπλέ άλλαξε το κλίμα και κυρίως την ψυχολογία με τους ποδοσφαιριστές να ανακτούν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση από τα άσχημα αποτελέσματα και την ατυχία που κουβαλούσε η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια της.

Οι χαμένοι βαθμοί είχαν φέρει τον Αστέρα Τρίπολης σε δύσκολη θέση και στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας γεμίζοντας τους ποδοσφαιριστές με ένα βάρος και άγχος γεγονός που φαίνονταν στον αγωνιστικό χώρο όμως όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν με τον Γιώργο Παράσχο να έχει ουσιαστική συμβολή.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό στις 12 Νοεμβρίου έφερε ποικίλα σχόλια και μεμονωμένες αντιδράσεις σε μερίδα φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης με τον Γιώργο Παράσχο 35 ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας να έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων με άξονα την δουλειά του.

Οι κιτρινομπλέ μετρούν 4 συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΑΕΛ, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ (με ανατροπή) παίρνοντας με επιτυχία όλα τα παιχνίδια με το "πρέπει" δείχνοντας μέταλλο αλλά και πως διαθέτουν την ψυχή και την καρδιά για να βγαίνουν μπροστά όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Ένα ακόμα σημαντικό είναι πως το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" γίνεται και πάλι το κάστρο του Αστέρα Τρίπολης και η έδρα εκείνη που η ομάδα μπορεί να συγκεντρώσει πολύτιμους βαθμούς που θα την βοηθήσουν και θα της δώσουν την επιπλέον ώθηση και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Γιώργος Παράσχος και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρας Τρίπολης γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ όχι μόνο για την νίκη αλλά και για την νοοτροπία, την αυταπάρνηση και την θέληση που έβγαλαν για να μπορέσει να γίνει αυτή η ανατροπή.

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Απορώ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.