Από την Αυστραλία στη Θεσσαλονίκη για τον Αρκαδικό

Από την Αυστραλία στη Θεσσαλονίκη για τον Αρκαδικό

Μάρτιος 02, 2015 - 15:01
0 σχόλια

Η αγάπη για τον Αρκαδικό δεν έχει σύνορα και αυτό αποδείχθηκε και στον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο (28/2) με την πολύ σημαντική νίκη του ΣΕΦΑ.

Ένας φίλαθλος της ομάδας του Αρκαδικού που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται  με την οικογένεια του στην μακρινή Αυστραλία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Τρίπολη και μάλιστα ακολούθησε τον Αρκαδικό στην Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κολλάρα γνωστό σε όλους ως (Πουφ) που βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του Λαγκαδά και παρακολούθησε τον Αρκαδικό από κοντά να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος και ασφαλώς να χαίρεται ιδιαίτερα την επιτυχία της ομάδας.

Ο Γιώργος Κολλάρας (Πουφ) μίλησε στο Arcadia Portal.gr κάνοντας την δική του ευχή έτσι ώστε  να καταφέρει η ομάδα   και να πάρει την άνοδο στην Α1 και να παρακολουθεί τον Αρκαδικό στην κορυφαία Εθνική κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ με καμάρι από την Αυστραλία.

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως παρά την διαφορά ώρας που υπάρχει βλέπει όλους τους εκτός έδρας  αγώνες του Αρκαδικού μέσω του Live streaming του Arcadia Portal.gr που βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια της ομάδας από την αρχή της χρονιάς και ασφαλώς διαβάζει και το ρεπορτάζ  με τα νέα του ΣΕΦΑ καθημερινά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.