Από την Άμιλλα στον Ολυμπιακό η Βασιλική Σταθακοπούλου

Από την Άμιλλα στον Ολυμπιακό η Βασιλική Σταθακοπούλου

Ιούνιος 12, 2019 - 15:24
0 σχόλια

Η Βασιλική Σταθακοπούλου ανοίγει τα φτερά της και κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα της καθώς γίνεται μέλος της ομάδας Νεάνιδων - Γυναικών του Ολυμπιακού παίρνοντας μεταγραφή για την Πειραϊκή ομάδα.

Ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας από το Λευκάσιο Καλαβρύτων πάτερ Δημήτριος Σταθακόπουλος στέλνει δικό του τρυφερό μήνυμα για την κόρη του Βασιλική και το νέο της μπασκετικό ξεκίνημα και παράλληλα ευχαριστεί την Άμιλλα Τρίπολης για τα 7 χρόνια που ήταν στην ομάδα.

Αναλυτικά

Μεγάλη χαρά και τιμή για την αθλητική οικογένειά μας η επίσημη πρόταση της ομάδας Μπάσκετ Νεανίδων- Γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΏΣ για την Βασιλική μας!!!

Να ευχαριστήσω την ομάδα μας ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΊΠΟΛΗΣ (Πρόεδρο-Προπονητές- Έφορο- συμπαίχτριες και γονείς όπως επίσης διαιτητές, δημοσιογράφους και παράγοντες) τα 7 αξέχαστα χρόνια συνεργασίας μας και την πρόοδο του παιδιού μου και ξεκινάμε ανοίγοντας μια νέα σελίδα.

Εδώ θα παρακαλέσω να έχω σύμμαχο προς το καλό τις προσευχές όλων σας!!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.