Από τη Βόρεια Ιρλανδία στη Βόρεια Κυνουρία (photos+video)

Από τη Βόρεια Ιρλανδία στη Βόρεια Κυνουρία (photos+video)

Ιούλιος 04, 2015 - 16:45
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Η μουσική και ο χορός ενώνουν τους λαούς και αυτό το είδαμε στην π ράξη χθες στο θέατρο του Παρ. Αστρους. Ελληνες και Ιρλανδοί έπαιξαν μουσική, χόρεψαν και τραγούδησαν σε μια βραδιά όπου παραδόσεις και ήχοι από τους δύο τόπους παντρεύτηκαν και παρουσιάστηκαν στο κοινό που πρόσφερε το ζεστό του χειροκρότημα.

Συγκίνηση επικράτησε όταν οι ιρλανδοί επισκέπτες τραγούδησαν το «Ι’ll stand beside you», που γράφτηκε από τη Σίλα Σμιθ, ειδικά για χθες, όπως και στο τέλος όταν οι δύο σημαίες ανέμιζαν μέσα σε πανέμορφο χορευτικό δρώμενο.
Η βραδιά τελείωσε, με ένα χορό που ενώνει, το συρτάκι από τον «Ζορμπά» που ξεσήκωσε χορευτές και κοινό.

Η χθεσινή εκδήλωση, συντελεστές της οποίας ήταν οι Voice of the Ban και Voice of the Astros και ο σύλλογος ΘΥΕΡΑΤΗΣ (υπό την αιγίδα του Δήμου), ήταν η συνέχεια μιας σχέσης που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια, και το αποτέλεσμα της οποίας αφήνει υποσχέσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον.
Παρών στη χθεσινή βραδιά ο Δήμαρχος κ. Π . Μαντάς που καλωσόρισε τους επισκέπτες, ο πρόεδρος του Παρ. Αστρπυς κ. Ν. Κωνσταντίνου, καθώς και μέλη του ΔΣ.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Video: 

astrosnews ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΠΑΡ ΑΣΤΡΟΣ 3 7 15


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.