Από τη νέα χρονιά θα βαθμολογούνται οι διαιτητές VAR

Από τη νέα χρονιά θα βαθμολογούνται οι διαιτητές VAR

Ιανουάριος 15, 2020 - 13:42
0 σχόλια

Στο πρόσφατο σεμινάριο διαιτησίας που έλαβε χώρα το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου, έλαβαν μέρος και οι παρατηρητές και εκεί σύμφωνα με δημοσιεύματα έγινε γνωστό πως οι διαιτητές VAR στη Super League θα βαθμολογούνται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Κάπως έτσι λοιπόν προκύπτει ότι από την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στις εκθέσεις να γίνεται καταγραφή των πεπραγμένων που αφορούν τους διαιτητές που βρίσκονται στο Video Assistant Referee με την διαδικασία της βαθμολόγησή τους.

Οι διαιτητές VAR θα συνεχίσουν ως το τέλος της σεζόν να τελούν ουσιαστικά υπό την κρίση της ΚΕΔ/ΕΠΟ ενώ  η βαθμολόγηση τους θα ξεκινήσει από το νέο πρωτάθλημα, μιας και η φετινή χρονιά θεωρήθηκε εξ αρχής ως αναγνωριστική, αφού επρόκειτο για την πρώτη επαφή των Ελλήνων διαιτητών με την τεχνολογία του βίντεο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.