Από Σεπτέμβρη ο Έξαρχος στην σκληρή και απαιτητική προπόνηση (video)

Από Σεπτέμβρη ο Έξαρχος στην σκληρή και απαιτητική προπόνηση (video)

Ιούλιος 29, 2014 - 11:05
0 σχόλια

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου ο Βαγγέλης Έξαρχος μίλα για την διοργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος, για το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και για την αθλητική του σταδιοδρομία. Ακόμα αναφέρει τις σπουδές στο τμήμα φωτογραφίας και οπτικοακουστικών μέσων τις οποίες και παρακολουθεί παράλληλα με τον στίβο.

Εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε ο Αρκάς αθλητής ανέφερε ότι ο αγώνας ήταν λίγο δύσκολος αλλά μιας και συμμετοχή είναι που μετρά σε τέτοιους αγώνες πήρε την απόφαση να λάβει μέρος, και να κατακτήσει την 9 θέση στην γενική κατάταξη, θέση η οποία δεν του επέτρεψε να περάσει στον τελικό. Όπως είχε αναφέρει και σε προηγουμένη συνέντευξη του, ο Βαγγέλης ήθελε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ, όπως και έκανε, βελτιώνοντας τον χρόνο του κατά 6 δευτερόλεπτα.

Ηλπιζε σε κάτι καλύτερο αλλά είναι ευχαριστημένος με την επίδοση του μας είπε.
Στη συνέχεια μίλησε για τους συναθλητές του, τα υπόλοιπα παιδιά από την Αρκαδία λέγοντας ότι όλοι οι αθλητές έκαναν καλές εμφανίσεις , και έλαβαν σημαντικές διακρίσεις. Βέβαια δεν έλειψαν και κάποιοι μικροτραυματισμοί και μια άκυρη εκκίνηση.

Το ArcadiaPortal εκτιμώντας τον αγώνα και την προσπάθεια των αθλητών που πάντα κάνουν υπερήφανη την Αρκαδία, θα προσπαθήσει να κάνει συνεντεύξεις με όλα τα παιδία που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως και κάνει ήδη με τις συνεντεύξεις της στήλης “Espresso’’

Ο Βαγγέλης Έξαρχος στη συνέχεια της συνέντευξης μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον στίβο αλλά και για το πώς κατέληξε να αγωνίζεται στα 110μ μετ’ εμποδίων. Ακόμα αναφέρθηκε και στα οφείλει της αθλητικής ζωής, τα οποία έχει αποκομίσει και αυτός ασχολούμενος πολλά χρόνια με τον αθλητισμό.
Τέλος ο αθλητής του ΓΣΑ μιλά για τους στόχους του για την νέα αθλητική χρονιά η οποία ξεκινά με σκληρή προετοιμασία από το Σεπτέμβρη περίπου.

 

Video: 

youtube://v/AZaGZHQYBv0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.