Από πότε θα μπορείτε να μπείτε από το τουρνικέ στο ΔΑΚ Τρίπολης (pics)

Από πότε θα μπορείτε να μπείτε από το τουρνικέ στο ΔΑΚ Τρίπολης (pics)

Νοέμβριος 09, 2018 - 13:03
0 σχόλια

Την ερχόμενη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εγκατάστασης τουρνικέ στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Το τουρνικέ είναι σύνθετη κατασκευή από μέταλλο και κρύσταλλο πού τοποθετείται για την ελεγχόμενη είσοδο σε χώρους μαζικής συνάθροισης.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θ. Καραλής ανέφερε ότι η κατασκευή αυτή εγκαθίσταται για την εύκολη πρόσβαση των αθλητών που θέλουν να κάνουν χρήση του χώρου τις ώρες που δεν υπάρχει προσωπικό.

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι «ανοιχτό» ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, αφού οι πολίτες θα μπορούν και το βράδυ από τις 23:00 έως τις 07:00 να αθλούνται.

Επίσης στο σημείο που τοποθετήθηκε το τουρνικέ θα γίνουν και εργασίες ελαιοχρωματισμού, καθώς άγνωστοι έχουν γράψει με σπρέι και μαρκαδόρους στους τοίχους καταστρέφοντας την αισθητική του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Μεταξύ άλλων την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο beach volley.

Από όσα γνωρίζουμε έως τώρα, η έκδοση καρτών για την είσοδο από το τουρνικέ θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και θα είναι δωρεάν.

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.