Από το Περιφερειακό... στο Άστρος!

Από το Περιφερειακό... στο Άστρος!

Δεκέμβριος 28, 2011 - 22:38
2 σχόλια

Από το Περιφερειακό Συμβούλιο στο Άστρος βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, αφού λόγω του περασμένου της ώρας (για μία ακόμα φορά) δε συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του 2012- θα συζητηθεί σε συνεδρίαση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 13:30 το μεσημέρι- και έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να παραστεί – αφού μάλιστα είχε κληθεί- στην ανοιχτή συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Μία συνεδρίαση εν είδει λαϊκής συνέλευσης για το επιχειρησιακό σχέδιο του δήμου για τα επόμενα χρόνια. Ένα σχέδιο που αφορά τον προγραμματισμό του δήμου – αλλά και τις προτάσεις που θα γίνουν ή έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της ανάρτησης του σχεδίου στο διαδίκτυο- για τομείς τόσο της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών όσο και της γενικότερης αναπτυξιακής πορείας του δήμου. Ο κ. Τατούλης δεν έχει κρύψει τις καλές σχέσεις που έχει με την νυν δημοτική αρχή αλλά και την αδυναμία που τρέφει στον τόπο καταγωγής του, αφού μένει πλέον μόνιμα στο Καστρί. Άλλωστε και από την εποχή που ήταν βουλευτής ο κ. Τατούλης ήταν γνωστό ότι μετέβαινε από τη μία περιοχή στην άλλη με ταχύτητα σχεδόν φωτός… Η παρουσία του μπορεί βέβαια να αποσκοπούσε και στο να αιτιολογήσει και την απόρριψη από πλευράς περιφέρειας της πρότασης που είχε γίνει από τη δημοτική αρχή να αναλάβει την παρακολούθηση και υλοποίηση του σχεδίου ιδιωτική εταιρεία αλλά λόγω αλλαγής στο νόμο αυτό δεν κατέστη εφικτό και η παρακολούθηση θα πρέπει να γίνει από το γραφείο προγραμματισμού του δήμου…. 


2 Σχόλια

Άντε γειά Πετράν! Μόνο αερολογίες είσαι!

Μη βιάζεσαι Πέτρο για τον προϋπολογισμό, υπάρχει και η 31 Δεκέμβρη να τον συζητήσεις. Ακόμα και ετεροχρονισμένα μπορείς εσύ. Που όλα τα μπορείς. Φτου μας κι εμάς που σε βγάλαμε νταή στο κεφάλι μας.