Από αύριο ξεκινούν οι εργασίες επισκευής στην οδό Τρίπολης-Σπάρτης (video)

Από αύριο ξεκινούν οι εργασίες επισκευής στην οδό Τρίπολης-Σπάρτης (video)

Ιούνιος 21, 2012 - 14:31
2 σχόλια

Τουλάχιστον αυτό ευελπιστούν και οι επαγγελματίες της περιοχής

Από αύριο ξεκινούν οι εργασίες επισκευής στην αρχή της οδού Τρίπολης-Σπάρτης (στα φανάρια μετά από τις γραμμές των τρένων, σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε από τους ανθρώπους που ζουν και δρουν επαγγελματικά στην περιοχή. Όπως μας είπαν, ο δήμος Τρίπολης υποσχέθηκε ότι οι κακοτεχνίες του δρόμου θα επιδιορθωθούν άμεσα, μέσα στις επόμενες ημέρες και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υπάρξει ξανά πρόβλημα στην περιοχή.

Η αλήθεια είναι ότι, εκ μέρους του δήμου, έχουν γίνει ήδη κάποιες εργασίες (έριξαν χαλίκι για να κλείσουν κάπως τις τρύπες, που μέχρι τώρα δοκίμαζαν την αντοχή των αναρτήσεων των οχημάτων και τα νεύρα των οδηγών), ωστόσο, όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι οδηγοί ακόμη συνεχίζουν ακόμη να "φλερτάρουν" με τη διαχωριστική νησίδα, προσπαθώντας να τις αποφύγουν (προφανώς, περνούν συνεχώς απο εκεί και δεν έχουν προσέξει τις μερικώς κλειστές λακκούβες).

Πάντως, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, συμβουλή μας είναι να μη δίνετε σημασία στην πινακίδα της φωτογραφίας.... ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΡΓΑ, αν δε θέλετε να τρέχετε στα συνεργεία.

Β.Θ.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/wh2V3InWq28


2 Σχόλια

Έλα ρε τους έπιασε προκοπή; κ. Δήμαρχε, τα καθημερινά προβλήματα θυμούνται οι πολίτες στις εκλογές...

Πρεπει να σκοτωθει κανενας για να βαλουν μυαλο?!?!?! Ελεος με το συγκεκριμενο κομματι. Ελπιζω να γινει σωστη δουλεια αυτη τη φορα... Τωρα οσο αναφορα τις επομενες εκλογες....σιγα μην ξανακανω το ιδιο ΛΑΘΟΣ, τα ειδα τα καμωματα τους.