Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΥ Τρίπολης (video)

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΥ Τρίπολης (video)

Οκτώβριος 14, 2014 - 13:10
1 σχόλια

Οι 9 εργαζόμενοι ζουν με δανεικά 

Αγανακτισμένοι είναι οι εργαζόμενοι του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων υλικών στην Τρίπολη γιατί όπως αναφέρουν είναι απλήρωτοι για τους μήνες Αύγουστο –Σεπτέμβριο. Παρά τις βεβαιώσεις των υπευθύνων ότι θα καταβληθούν τα οφειλόμενα οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται καθώς πέραν από τους μισθούς οι οποίοι δεν τους έχουν καταβληθεί, εργάζονται κάτω από άσχημες συνθήκες όπως αναφέρει και ο κ. Παπακώστας χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος.

Το Σάββατο η εταιρεία έδωσε κάποια μικρά ποσά των 100 ευρώ όπως αναφέρουν για να τους καθησυχάσουν. Ο εργαζόμενος ανέφερε ότι καθαρίστριες δεν υπάρχουν και δεν υπάρχει καμία ασφάλεια σε τίποτα και ο ίδιος έχει κατέβει από το μηχάνημα γιατί είναι παράνομο και χωρίς πινακίδες. Οι εργαζόμενοι έχουν κουραστεί από αυτή την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες,  δύο μήνες τώρα οι 9 εργαζόμενοι ζουν με δανεικά  όπως μας είπε ο κ. Παπακώστας.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑ κ. Μπρουμάς βρίσκεται εκεί και στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων. Όπως ο ίδιος δήλωσε οι εργαζόμενοι δουλεύουν κάτω απαράδεκτες συνθήκες δίπλα από τα ποντίκια και με σκισμένα γάντια ανακατεύουν τα απορρίμματα που είναι για πάρα πολύ καιρό στοιβαγμένα.

Θέλοντας να επικοινωνήσουμε με τους υπεύθυνους της επιχείρησης πληροφορηθήκαμε από εργαζόμενο ότι η υπεύθυνη απουσιάζει στην Αθήνα και δεν ήταν εφικτό να ακουστεί η άποψη της.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 2 μήνες απλήρωτοι στο ΚΔΑΥ στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μην ανησυχείτε σε λίγο θα φέρει τα σκουπίδια εκεί ο κύριος Παυλής οπότε θα πληρωθείτε παιδιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.