Απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες για Καλαμάτα από την Brussels Airways

Απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες για Καλαμάτα από την Brussels Airways

Οκτώβριος 19, 2017 - 16:47
0 σχόλια

«Οι Βέλγοι επισκέπτες μπορούν πλέον να ταξιδέψουν απευθείας από το αεροδρόμιο Zaventem στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο».

H Περιφέρεια Πελοποννήσου ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και συνέργειες με ιδιωτικές επιχειρήσεις της περιοχής αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους Βέλγους ταξιδιώτες από το 2018 και τα επόμενα χρόνια, ύστερα από τη σημερινή ανακοίνωση της Brussels Airlines για την έναρξη απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών προς την Καλαμάτα, από τις 28 Απριλίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2018.

Το νέο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων της Brussels Airlines θα συμβάλει περαιτέρω στην ανάπτυξη του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το οποίο αποτελεί ήδη τα τελευταία χρόνια ένα διεθνή κόμβο, και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της Πελοποννήσου, καθώς ξεκινά και κλείνει την τουριστική περίοδο στην Ελλάδα με πτήσεις από τον Φεβρουάριο ως τον Δεκέμβριο. Παράλληλα, η απευθείας πλέον σύνδεση με τη Βέλγικη πρωτεύουσα αναδεικνύει περαιτέρω και καθιερώνει τη Μεσσηνία ως σημαντικό τουριστικό προορισμό υψηλού κύρους και επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, συμβάλλοντας θετικά στην τόνωση του τουρισμού και της οικονομίας της περιοχής.

Η αεροπορική σύνδεση θα πραγματοποιείται μια φόρα την εβδομάδα, κάθε Σάββατο, απευθείας από το αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών. Η εβδομαδιαία σύνδεση αναδεικνύει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του προορισμού και είναι αποτέλεσμα της δυναμικής που παρουσιάζει ο προορισμός από αγορές όπως το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες.

Το γεγονός ότι η Μεσσηνία θα συνδέεται πλέον απευθείας με τις Βρυξέλλες, που αποτελεί και την  πρωτεύουσα των Ευρωπαϊκών Θεσμών,  αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών Ευρωπαϊκών χωρών και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προβολή και ελκυστικότητα του προορισμού και σε άλλες αγορές που η Περιφέρεια σχεδιάζει να δημιουργήσει απευθείας αεροπορικές συνδέσεις.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι η αεροπορική σύνδεση είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής της Περιφέρειας για τη συνεχή ανάπτυξη του Διεθνή Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της Καλαμάτας και της συνέργειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με της TEMES.  

Πλέον, οι Βέλγοι και όχι μόνο ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον προορισμό και τα μοναδικά χαρακτηριστικά και εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να απολαύσουν τις διακοπές τους σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που συνδυάζει μοναδικά τον καιρό, τη φύση, την ιστορία και την γαστρονομία.

 

Δελτίο Τύπου

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.