Απειλήθηκαν επεισόδια στο Περιφερειακό

Απειλήθηκαν επεισόδια στο Περιφερειακό

Ιούλιος 18, 2011 - 21:34
1 σχόλια

Δείτε το βίντεο της έντασης

Εκρητική η συνερίαση του Π.Σ σήμερα. Κάτοικοι απο το Σουσάκι Κορινθίας ζήτησαν την παραίτηση Τατούλη, προπηλάκισαν τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, έγραψαν με σπρει στους τοίχους του πνευματικού κέντρου και απείλησαν με κατάληψη του χώρου της συνεδρίασης του περιφερειακού.  Αυτά διαδραματίστηκαν πρίν απο λίγο στο Π.Σ Πελοποννήσου στο οποίο έφτασαν για να διαμαρτυρηθούν η Δημοτική αρχή του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων της Κορινθίας και μερίδα 100 ατόμων απο την περιχοή Σουσάκι.

Αιτία της παράστασης η υπογραφή του Περιφερειάρχη στην αδειοδότηση της εγκατάστασης αποθήκης χημικών στο Σουσάκι. Οι διαμαρτυρόμενοι υποδέχτηκαν τον Περιφερειάρχη με συνθήματα παραίνεσης όπως "Να προσέχεις που βάζεις την Υπογραφή σου" και "Παραιτήσου". ο Περιφερειάρχης δεν άνοιξε διάλογο με τους κατοίκους προσερχόμενος στην αίθουσα το ίδιο ωστόσο δεν έπραξε ο Αντιπεριφερειάρχης ΚορινθίαςΓ. Δέδες  ο οποίος αντέδρασε σε αναφορές κατοίκου με αποτέλεσμα τα πνεύματα τα οξυνθούν επικίνδυνα όπως θα δείτε και στο βίντεο. Η ένταση μεταφέρθηκε και στην αίθουσα με αποτέλεσμα να έχουμε μια παοβολή κατοίκοι απο τον χώρο, μια διακοπή της συνεδρίασης, ολιγόλπετη κατάληψη απο τους κατοίκους και εν τέλει συνθήματα με σπρέι στους τοίχους του πνευματικού που έλεγαν "οχι χημικα στο Σουσάκι".
Δείτε το βίντεο της έντασης.
Σε λίγο αναλυτικά το ρεπορτάζ απο τα όσα διαδραματίστηκαν, όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν.

Video: 

youtube://v/rpu95CNrEgk


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο κος Δέδες αναρριχήθηκε γοργά στην εξουσία και από σύμβουλος του προηγούμενου Περιφερειάρχη είναι τώρα Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας....... Γνώστης από πρώτο χέρι,σοβαρότατου θέματος ρύπανσης στην Αρκαδία, ένιψε τας χείρας του τότε,ώς συνήθως κάνουν όλοι οι κατέχοντες την εξουσία. Σήμερα από άλλο πόστο πράτει περίπου τα ίδια. Φυσικά έστω και ένα κουμπάρο να είχε στο Σουσάκι είναι σίγουρο ότι η άδεια αυτή δε θα δινόταν ποτέ. Θα ήθελα να ήξερα τα βιομηχανικά πάρκα είναι τίγκα; Για ποιό λόγο φτιάχτηκαν; Δεν επαρκούν; Θα δινόταν άδεια για αποθήκη χημικών στο χωριό του κου Δέδε η οποιουδήποτε άλλου πολιτικού;